keskiviikko 20. elokuuta 2014

Taivas itkee sadoin pisaroin....

Niin itkin minäkin, kun ajelin appiukolta kotiin. Kävimme syömässä lounaan appiukolla. Minä ja tyttö ja tytön poikaystävä. Appiukko ajoi nuoren parin sitten lentokentälle ja minä ajelin kotiin. Tänään oli lähtöpäivä. Kone Pariisiin lähti viideltä. Hirmuinen kaatosade oli, kun ajelin Espoosta Kirkkonummelle kehä kolmosta. Vastaantulevat rekat ja muut isommat autot heittivät vettä niin paljon tuulilasiini, että pieneen hetkeen ei välillä nähnyt yhtikäs mitään.

Mitä tekee Ossi sateella?

 Kuka häiritsee untani? Salamavalo herätti Ossin lopullisesti, vaikka tietysti Ossi unissaankin "tiesi", että olin siinä vieressä.
 Korvaakin kutittaa...
 Olen hereillä, vaikken haluaisikaan.
 Jos koira ajattelee yhtäänkin "ihmismäisesti", niin veikkaan, että Ossin ajatus oli "häivy eukko, minä haluan nukkua".
Semmoista sadepäivänä Ossilasta. Miähen siskokin soitti äsken Ruotsista ja pitäisi varailla lippuja Max Raaben konserttiin syyskuussa Finlandia-taloon. Saas nähdä mennäänkö koko porukka. Olisihan se ihan hauskaa mennä konserttiin vähän isommalla porukalla. Miähen sisko ja hänen miehensä, minä ja miäs, sekä mahdollisesti appiukkokin. Huomenna keskityn lippujen varaamiseen. Hyviä öitä Ossilasta.

12 kommenttia:

 1. Eron hetket ovat raastavia. Haikeus täyttää mielen. Taivaskin itkee,
  Löydä lohtua siitä, että sinun ei tarvitse huolta kantaa, tyttösi on pärjäävä, sulho samoin, heillä on asiat hyvin ja seuraava tapaaminen on edessä päin.
  ♥ Rapsutuksia Ossille ♥ Ja terveiset täältä sateisesta Hampurista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onkin hassua, että se on vain se lähdön hetki, joka surettaa. Nyt on taas kaikki niinkuin olla pitääkin. Tyttö pärjää, on hän sen verran tullut äitiinsä. Hän on kuitenkin äitinsä puolelta niin sanottu "kova luu":)

   Sain konserttiliputkin varattua ja sadekin on tauonnut. Kaikki siis hyvin Ossilassa. Ai se karmea sade tuli teiltä päin:) Ainakin nyt se sade on hetkeksi tauonnut, joten ilmakin on hetken parempi. Terveisii Hampuriin päin.

   Poista
 2. Párekin Palvelijatar21. elokuuta 2014 klo 10.43

  Kaikki hyvin siis. Oikein hyvä. Tänään ei ole ainakaan vielä satanut. Oli hieno lenkkeilykeli aamulla.
  Ossin ilmeet ja asento kertovat enemmän kuin tuhat sanaa ; ) Terveisiä Ossilaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki hyvin Ossilassa. Meilläkin on ollut hyvät lenkkisäät. Sadetutka näytti kyllä eilen, että se sataisi lähestulkoon koko loppuviikon. Wuhhahhaa, Ossin ilmeet olivat ehkä vielä tyytymättömämmät, kuin mitä kuvat ilmentävät:) Terveisii myös teille päin!

   Poista
 3. Voi kuinka tiedänkään, miltä sinusta tuntuu.
  Minä onnellinen sain tyttären Koreasta pariksi viikoksi kotiin ja niin se aika menee vaan nopeasti ja kohta on eronhetki. Jouluna sitten taas nähdään. Meillä on ollut hänen Australian aikanaan pisin ero jotain 1,5 vuotta ja se on kyllä aivan hirveän pitkä aika.

  Kiva, että Pariisi on kuitenkin aika lähellä ja lennotkin hoituu hyvin Helsinkiin. Toista täältä periferiasta...

  Toivon teille oikein kivaa loppukesää - jospa syksy tulisi myöhään ja saataisiin nauttia vielä syyskuussa aurinkoisista päivistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Aikku. Meidän molempien tyttäreiden tiet ovat vieneet ulkomaille. Pariisi verrattuna Koreaan on todella lähellä. Kaiken lisäksi teillä on tosiaan täällä Suomenkin päässä sitä etäisyyttä Hki-Vantaan kentälle. Oikeasti minä en edes tiedä, miten Koreaan lennetään. En tiedä, onko joku Etelä-Korean kaupunki jonkun (Australian?) lennon välilaskupaikkana. Kauas on pitkä matka. Olemme tosin jo yhden naisystäväni kanssa suunnittelemassa muutaman päivän Pariisin matkaa. Saa nyt nähdä saammeko toteutettua. Miähenkin kanssa oli puhetta käydä Pariisissa. Ei sen puoleen saahan sinne halpoja lentoja, kunhan vain varailee hyvissä ajoin. Sitten, jos miäs ja minä lähdetään, niin meillä on aina ongelmana tuo Ossin hoito. No onneksi appiukko on jaksanut vielä aina muutaman päivän hoidella.

   Minä toivoisin tälläistä "intiaanikesää":) Oikein mukavaa loppukesää teillekin sinne Oulun seuduille!

   Poista
  2. Finnair lentää Helsingistä suoraan Souliin, mutta matkat Soul-Hki-Soul ovat kalliimpia kuin meno-paluut Suomesta sinne ja takaisin. Tyttö tuli nyt Pekingin, Amsterdamin ja Helsingin kautta. Paluumatkan tekee Oulu-Helsinki-Lontoo-Hongkong-Soul. On kuulemma tehnyt Heathrow'lle treffit siskon kanssa. Jos ei muuten tapaa niin sitten ainakin lentoasemalla!

   Poista
  3. No, hinnoittelu on lentoyhtiöiden omituista politiikkaa, tiedän. Kuulostaapa rasittavilta reiteiltä. Lontoossa ilona on tietty sisaren tapaaminen. Mutta huh, ensin totaalisen "väärään" suuntaan:) No Lontoosta tietty voi lentää useampikin lentoyhtiö. Terveisii

   Poista
 4. Määräkoerii emännät on sitkeetä Ja emäntiin tyttäret ne vasta onnii sitkeetä:)
  Hyvin se tyttös pärjee vaekka ikävä tietennii on.
  Ossi uattelloo tuossa yhessä kuvassa että " mitäpään jos siirtysit himpuverra takakättee sohloomasta sen kameras kansa ku on makkuut kesken... " :D
  Hyvvee yötä Ossilaan!

  VastaaPoista
 5. Tuo oli hauska tuo ensmäinen viisaus. Ehkä sellaisen naisen, joka ottaa mäyriksen, pitää olla ainakin yhtä sitkeä kuin mäyräkoira:) No se oli tytär, joka halusi mäyryksen:) :)

  Tiedänhän minä, että tytär pärjää. Ei pienintä epäilystäkään. Ikävä on vain joskus ylitsepääsemättömän kova. Sitten aina hellittää. Se vain on nyt tälläinen elämänvaihe. Wuhhahhaa osaat tulkita mäyriksen aatteloita paremmin kuin minä:) Savvoon päin terveisii.

  VastaaPoista
 6. Ossilla on oikea asenne syksyyn!

  Maailma vie ihmisiä helposti niin kovin kauas, mutta onneks lentokoneet kulkee ja nykyaikana Skypet sun muut helpottavat kaukana asustavien ikävää puolin ja toisin. Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ossi on viimeinkin tajunnut, miten vanhemman herran on suhtauduttava maailmanmenoon:) Onneksi matka Pariisiinkin on jo kaverin kanssa varattu. Miäs saa jäädä kotiin hoitamaan koiraa:)

   Jalolle virtuaalirapsutukset, M-L .

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.