lauantai 21. maaliskuuta 2015

Potutuslauantai osa 82

Minulla on flunssa. Oikeastaan voisinkin lopettaa tähän lauseeseen. Eihän se harmitus muuta tarvitsekaan. Seuraavat pari viikkoa sitten pärskitään ja aivastellaan. En voi mennä miähenkään kanssa tänään appiukkoa katsomaan, koska pelkään tartuttavani tämän vaivan eteenpäin ja sitä en todellakaan halua. Miähen siskokin olisi Ruotsista käymässä, mutta tavataan sitten seuraavalla kerralla, blaah. Miähen sisko on rehtorina ja jos ajattelee flunssan tartuntaketjua, niin hui olkoon. Minulta hänelle, häneltä pahimmassa tapauksessa koko opettajahuoneelle ja heidän puolisoilleen, lapsilleen, osasta koulua jne. Töissä ollessani aina kummeksuin niitä "urhoollisia", jotka ystävällisesti tulivat tartuttamaan kaikki muut... No, miäs oli ensiksi sairas, mutta tuskinpa olisin välttänyt lenssun, vaikka olisinkin nukkunut muutaman yön esimerkiksi meidän vierashuoneessa, tai tytön huoneessa. 

*linkki* Suomalaismies otti loparit ja matkusteli neljä vuotta ilman rahaa. Tästä samasta hemmosta oli juttu uusimmassa Suomen Kuvalehdessä, jota lueskelin eilen illalla. Tämän tyypin kanssa olisi mielenkiintoista keskustella, mutta Kuviksenkin jutussa hän totesi, että ilmaisia lounaita ei ole. Edit 22.3 Kuvalehden jutussa nuori mies nimen omaan totesi "ilmaisia lounaita on". Minä vaan käänsin muistissani toisin päin. Itse olen eri mieltä. Vaikka kuinka dyykkaisi roskiksesta, niin kauppahan on alunperin maksanut niistä tarvikkeista jne. Matkustamisenkin tekee helpommaksi pelkkä sukupuoli. Ei sen puoleen, vaikka minä olen matkustellut melko paljon, maita on plakkarissa ainakin 24 ja kaupunkeja vähintään 86, niin joka ainoasta matkasta olen maksanut. On se ihan älyttömän paljon mukavampaa painaa päänsä hotellin tyynylle, suoraan sanottuna.

*linkki. Tajuton tyttö makasi yli tunnin jalkakäytävällä. Hei haloo suomalaiset. Jonkun on ollut ihan pakko kävellä ohitse. Ei voi olla totta, valitettavasti vaan taitaa olla. Vaikka tyttö olisi ollut humalainen, narkkari tai ihan mitä vaan, niin autettava on, ennen kuin joku kuolee. Tässäkin tapauksessa kyse oli ollut jostain sairauskohtauksesta. 

*linkki* Kuka hylkäsi Kai-koiran juna-asemalle? Tämä on jo aika vanha juttu, joten ehkä Kai on jo saanut uuden kodin. Jatkojuttua en ole nähnyt. Yleensä tälläiset mediaan nostetut yksittäiset ja säälittävät tapaukset saavat uuden kodin, käsittääkseni ainakin.

Kuulkaas, minä vetäydyn nyt shaalin alle ja toivon, että lenssu katoaa kuin salamaniskusta. Heh, yleensähän flunssa kestää kaksi viikkoa tai 14 päivää, vaikka tekisi mitä taikatemppuja. Onneksi tämä ei sentäs ole "miesflunssaa". Se, kun tuntuu olevan vaikerruksesta päätellen lähes ylitsepääsemätön tauti. Miäs ei ymmärtänyt lainkaan, kun kerroin hänelle "miesflunssasta":) :)

No, mutta hei. Näihin potutuksiin ja niistä huolimatta, oikein ihanaa viikonlopun jatkoa täältä Ossilasta!

10 kommenttia:

 1. Huono homma tuo lentsu. Sitä pittää nyt huilata ja juuvva lämmintä. Ja Ossi kaenalossa. Sano äet. Sillähän olj kaks lentsuva peräkkätä.
  Hyvä homma tuossa ettee oo mieslentsu :)
  Ostappa kuule apteekista C-sinkki poretaplettija. Sillä männöö lentsu jootusammin ohi. Hyvällä lykyllä kestää vuan 12 päevee sen kahevviikon sijjaan :) Paranemista sulle ja Ossille terveesijä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypi pistää miäs ostamaan huomenna apteekista C-sinkki poretabletteja. Joskovat lyhentäisivät tätä olotilaa edes hieman. Terveiset Savoon!

   Poista
 2. Párek ja Palvelijatar21. maaliskuuta 2015 klo 17.22

  Hus flunssat hiiteen koko maasta ja mieluiten kok maailmasta! Ja kyykäärmeet ja punkit. Ovat nuo jälkimmäisetkin kuulemma taas heränneet liikkumaan.

  Lepoa ja lämmintä juotavaa villasukat jaloissa ja pikaista paranemista!
  Ossille terveiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos virtuaaliloitsusta. Ehkä sekin auttaa hieman. Villasukat ovat jaloissa. Olen muutenkin sellainen "villasukka" ihminen. Nukunkin suurimman osan vuodesta kokovillaiset unisukat jalassa:) Teillepäin terveisii.

   Poista
 3. Näin meidän kesken voin kertoa, että miesflunssaa voi sairastaa sukupuolesta riippumatta. Perhepiirissä tehty empiirinen tutkimus on tämän paljastanut.

  Pikaista paranemista, lepäile ja anna miehen passata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään tämä alkaa tuntua lähes miesflunssalta, heh. Joku on tanssinut koko yön harteillani. Ihan jäykät ja kipeät, mutta kyllä tämä tästä ohi menee. Ei minulla ole ollutkaan tälläistä lenssua naismuistiin. Miäs saa tänään tehdä ruuan.... Ouluun terveisii!!

   Poista
 4. Kurjuus :/ Ja sinkkiä minäkin olisin tarjonnut. Itse jaksan yleensä pari päivää flunssan alussa ottaa rohtoja, sitten hautaudun peiton alle, jos tauti vaan pahenee kaikesta uurastuksesta huolimatta...

  Minulla on pitkäkestoisen stressin ja flunssan yhteys aivan saumaton. Nykyään flunssat tulevat harvemmin, paranevat nopeammin, ja jälkitauditkin ovat olemattomia. Mitä nyt ikuinen kuiva yskä jatkuu, mutta luen sen allergian aiheuttamaksi.

  Pikaista paranemista, Artulta erityismuiskaus korvan taakse ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, ehkä huomenna saan sinkkii:) Olen jo hautautunut vällyjen alle, vaan ei mitään ole auttanut.

   Mistähän eläkeläinen kerää sitten stressiä? Luulen, että tämä flunssa on ihan tuontitavaraa, kun miäs sairastui heti Saksan työmatkan jälkeen ja poti 4-5 päivää. Nyt on sitten minun vuoro. Täpäkkää laatua tämä importoitu virus. Kyllä tästäkin selviää. Artulle takaisin rapsutukset ja muiskut.

   Poista
 5. Pikaista parantumista! Toivottavasti potilaalla on pino hyviä kirjoja käden ulottuvilla viihdykkeeksi ja kurjan olon karkoitteeksi.

  VastaaPoista
 6. Kiitos, kyllä tästä toivun. Kirjoja on riittävästi meillä, vähän ehkä liikaakin.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.