torstai 2. heinäkuuta 2015

Ossi auringonpalvoja, jatkuu

Ulkokuistimme aamulla noin kello 10, pientä puolivarjoa ja Ossi tietysti siellä,

mihin aurinko paistaa.
 Kameran laukaisu herätti herran...
Ossi hämmästytti aamulla. Se ei viihtynyt suorassa auringonpaisteessa kuin reilut 20 minuuttia. Tähän saattoi olla kaksi syytä. Joko auringonsietokyky on heikentynyt, tai sitten Ossi muisti, että aamiaisella sekin saa pari kalkkunaleikkeen viipaletta:) :)

Aurinkoiset teveiset Ossilasta. Muistellaan tätä ihanaa säätä sitten taas helmikuussa!

10 kommenttia:

 1. Kyllä nyt alkaa olla (viluisten) mäyräkoirienkin keli =D Arttukin viihtyy parvekkeen oviaukolla auringossa, eikä vetäydy sohvalle mulkoilemaan, kun laitan oven auki, kuten aina muulloin =D

  Kyllä veikkaisin niitä kalkkunaviipaleita nyt. Ainakin, jos herra Ossi palasi herkuttelun jälkeen aurinkoon :) Mikäs ihanampaa koiralle kuin oma piha, auringonpaiste ja kalkkunan maku kielellä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta tuntuu, että mäyräkoirat, kaikki, rakastavat lämpöä. Miäs sanoi nähneensä Afrikassa kerran kaniinimäyräkoiran, joka öisin paineli täkkien alle. No Namibiassa ollessamme niin ei se ihan hurjan lämmintä yöllä ollut, josko ei nyt sentään pakkastakaan:) :)

   Luulen kanssa, että se oli aamiainen, joka houkutteli hetkeksi sisään. Sitten Ossi palasikin vielä ulos köllöttelemään. Ei se taida saada auringosta ihan heti tarpeekseen... Terkkuja teille päin.

   Poista
 2. Olen samaa mieltä Main kanssa, ne kalkkunaviipaleet. Eihän koirat tuollaista asiaa unohda vahingossakaan, auringonpalvonnasta ei saa massuun mitään herkkua.
  Nyt sitten pitäisi olla lämmintä, oikein hellettä. Tämän siitä saa, kun kuukausitolkulla olen minäkin valittanut koleaa säätä ja kesän viipymistä. Nyt luonto lyö oikein löylyä lissää. Tyytymättömille ihmisille. Liika on liikaa. Lähes 40 astetta on tänne luvassa. Toivottavasti puhuivat puppua nuo meteorologit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saattaa se olla ne maagiset kalkkunaviipaleet. Annan muutaman sen takia aamulla, että Ossi söisi jotain. Pipanat kelpaavat vasta illalla lenkin jälkeen.

   No, 40 astetta voisi olla ehkä vähän liian paljon. Vaikka heinäkuussa Floridassa olen senkin kokenut:) Eivät ne taida ihan puppua puhua. Pariisiinkin luvattiin +36 ja kun se kaupunki on sellaisessa pienessä laaksossa, niin saattaa tulla tukalat paikat tytöllekin... Terkut Saksaan päin ja toivottavasti Wuppe alkaa olla kunnossa.

   Poista
 3. Párekin Palvelijatar3. heinäkuuta 2015 klo 14.34

  Täällä on mäyräkoira, joka ei helteitä rakasta. Ei viitsi kävellä kuumalla ilmalla, vaan lyö maihin. Vesipullo meillä on aina mukana, joten janosta ei ole kyse. Kotona loikoilee auringonläikässä hetken, mutta pian hakeutuu varjoon. Musta turkki ilmeisesti kerää tehokkaasti kaiken lämmön paisteesta. Peittojen alle ei myöskään hakeudu oli kesä tai talvi. Vajaa pari vuotta sitten muussa yhteydessä kuunneltiin sydänkin, kaikki kunnossa. Ell sanoi, että syyspentu rakastaa viileää säätä ja lunta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eipä Ossiakaan huvita kuumalla kävely, se vaan haluaa köllötellä auringossa:) Kävelyt meillä tehdään siis kunnon lenkki vasta illalla. Kaikki muut "kävelyt" ovat sellaisia muutaman sadan metrin pituisia näin kuumalla:)

   Voisikohan se syntymävuodenaika oikeasti vaikuttaa? No, Ossi on syntynyt toukokuussa, joten siksi se ehkä tätä kesää niin rakastaakin. Päteeköhän tuo myös ihmisiin? Ei ainakaan minuun, kun olen syntynyt elokuun lopussa. Silloinhan minun pitäisi tykätä syksystä:) Terkut teille päin!

   Poista
 4. Kyllä seon määkyn onni tuo aaringonpaeste. Ja muona aenut mikä sieltä hetkeks hätistää poekkeen :) Lenkit ee kyllä kuumalla maestu.
  Kyllä minnäe lämpimästä tykkeen. Ja oon heenäkuussa syntynnä.
  Peetteen alla makkoon kesäsä talavesa yöt.
  Äet on syyskuussa syntynnä. Ja tykkee viileemmästä. Että ehkä siinä on syntymäkuukaavvella merkityksesä mistee ilimasta tykkee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Te olette sitten Ossin kanssa samiksii tuossa auringosta tykkäämisessä. Sillon, kun Ossi oli nuorempi se makasi tuolla ruohikossa tai hietikolla selällään ja jalat levällään ja sen mahanahka oikeasti ruskettui:)

   Ehkä tuossa syntymäkuukaudessa ja säästä tykkäämisessä on jotain merkitystä ja taikaa ilmoista tykkäämiseen. Savoon päin terkut!

   Poista
 5. Ossin auringonotto näyttää kyllä niin yhtenevältä Ellin kanssa, tosin Elli aika usein makoilee portailla, mihin aurinko paahtaa tosi kuumasti.
  Elli on syntynyt lokakuussa, mutta on kyllä ilmiselvä auringon lapsi. Lojuu hetken auringossa ja välillä piipahtaa varjossa ketarat kohti kattoa. Vuorotellen. Lenkkeily ei varsinkaan hellekeleillä maistu, varsinainen lenkki tehdäänkin yleensä aikaisin aamulla jolloin on päivän viilein hetki. Emäntäkin on lokakuun lapsia, mutta syksyn sadesäät on kyllä inhotus, kova lumitalvi kauhistus, kesähelteet läkähdys, lienisinkö sitten kevätihmisiä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niihän tuo Ossikin makoilee tuolla porrasterassilla, mutta vaan silloin, kun siihen paistaa se aurinko:) elikkä tuossa puolenpäivän aikoihin ja jälkeen. Ei lenkkeillä lämpöisellä, ei. Kesähelteet ovat meistä iiiihania. Ossi ottaa aurinkoo ja minä istun puolivarjossa ja nautin vaan lämmöstä. Ellille ja teille kaikille terveisii ja Ellille Ossilta muiskut.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.