maanantai 27. heinäkuuta 2015

Ossin aatoksia osa 38

Kaikki, jotka ovat vähänkin lukeneet mun ja mamin blogia, tietävät, etten pidä miehistä. Tästä säännöstä on pari poikkeusta. Eihän sellaista sääntöä voi olla olemassakaan, josta ei olisi poikkeusta. Yksi minun, elikkä Ossin suuresti rakastama miäs on tietysti iskä, mamin aviomiäs ja sitten on tämä yksi iskän kaveri, Jere Savosta. Siellä päin kasvaa vissiin suuria sydänten valloittajia.

Näytän siksi niin pieneltä


tässä Jeren sylissä, kun Jere
 on melkein 2 metriä pitkä ja
 Jereltä riittäisi hartioita parillekin poliisille, tai palomiehelle. On se sen verran riuska, tuo iskän kamu. Mutta Ossin mielestä ihana mies:) ja meidän muiden mielestä tosi mukava kaveri.
Jere oli meillä yövieraana, koska hän ja miäs lähtivät tänään aikaisin aamulla Unkariin metsästämään. Jere teki elämänsä virheen. Hän näet antoi Ossin nukkua vieressään ja veikkaan, että tästä lähtien hän ei yövy luonamme ilman, että Ossi nukkuu vieressä. Sen verran jengoiltaan Ossi meni tästä ihanasta vieraasta, että kävi alkuyöstä kerran kuopaisemassa varovaisesti meidän makuuhuoneemme ovea, josko olisi päässyt vielä rakkaampaan sänkyyn. No, Ossi joutui kyllä tyytymään toiseksi parhaaseen vaihtoehtoon.

Ossin kasvattaja sanoi, että mikäli aikoo kieltää mäyräkoiraa tekemästä jotain, siinä on oltava ehdoton. Ei poikkeuksia:)

Terveiset Ossilasta!

10 kommenttia:

 1. Mäyräkoiralla on sydän täyttä kultaa - niille, jotka on sen arvoisia =D
  Ihanaa, että Ossilla on ollut yövieras ja syliinkin on päästy kaulailemaan, ei huonompi paikka ollenkaan... ;)

  Mäyräkoiran poikkeuksista sen verran, että toki ne pitävät oikeuksistaan kaikin tassuin kiinni. Mutta väitän, että mäyräkoira fiksuudessaan oppii myös erottamaan tilanteita. Joskus sohvalle kutsutaan, joskus on paras hiipiä omaan petiin. Kokemusta on =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso syli = joskus hyvä syli:) Ossi kyllä pitää oikeuksistaan kiinni niin tiukasti, että sille on parempi olla antamatta lisää oikeuksia. Se ottaa lisää oikeuksia ihan itse enempi ja enempi vanhetessaan.

   Pari kertaa Ossi on nukkunut minun sängyssäni. Yhden kerran meillä yöpyi mäyräkoira narttu, josta Ossi meinasi seota täysin. Sitten yhden kerran meillä yöpyi mun naistuttava Kuopiosta ja ajattelin, että parempi säästää hänen yöunensa ja otin Ossin makkariin. Siinä ne meidän sänkypoikkeukset. Sohvalle Ossi menee ihan itse.... Terkut Ossilasta lomailijoille.

   Poista
 2. Onnellinen mies, kun on voittanut Ossin luottamuksen. Ossi näyttää ihan siltä, että voisko parempaa toivoakkaan, tästä sylistä en ihan hevillä luovu!

  Onnea miehien metsästysreissulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä miehiä, jotka ovat voittaneet Ossin ystävyyden on vähän. Sitten niitä miehiä, joita Ossi sitetää ja hyväksyy on enempi. Sitten on monta joita se suorastaan vihaa ja paria se on puraissut. Yhtä mukavaa putkimiestä Ossi nappasi samantein kun tämä tuli sisälle. Juuri ja juuri miäs sai valjaista kiinni, niin ettei ihan täysillä päässyt tärskäyttämään. Melkoinen yllätys hyökkäys oli tämäkin Ossin puolelta.

   Saapas nähdä, mitä herrat saavat reissultaan aikaiseksi... Terkut teille Ossilasta ja Ellille Ossilta muiskut!

   Poista
 3. Höh... mihin mun kirjotus katos..... yritetään uudestaan!
  Kylläpä Ossi on onnellisen näköinen noin ison miehen sylissä:) Onko tällä Jerellä kenties itsellään mäyräkoira?
  Kyllähän säännöissä pitää ainakin yksi poikkeus olla! Niin meilläkin, Tiitu kun ei juurikaan hauku ketään, mutta on pari-kolme ihmistä, jotka se haukkuu, vaikka kuin kaukana olisivat!!!
  Mun blogissa on ollu hiljaista, ei vaan ole huvittanut, ei tullu kirjoiteltua edes Tiitun synttäreistä, kun ei niitä mitenkään juhlittu.
  Mukavaa heinäkuun loppua ja Ossille muiskut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus minäkin onnistun kadottelemaan kommentteja, useimmiten kyllä Ipadillä... Jerellä onpi tälläinen petit basset griffon vendee. Isompi kuin mäyräkoira, metsästyskoira Ranskasta. Vähän harvinaisempi ainakin täällä Suomessa.

   Ai ei Tiitu hauku ketään, Ossi vastavuoroisesti haukkuu ihan kaikki, ainakin kun tulevat sisälle.

   Olihan siellä superhieno kortti sun blogissa. Vai ei edes Tiitun synkkäreitä noteerattu, höh. Nyt taitaa olla neiti kärmeissään. Mukavaa heinäkuuta Savoon kanssa!

   Poista
 4. Párekin Palvelijatar27. heinäkuuta 2015 klo 21.25

  Selvästi näkee kuvista, että yhteisymmärrys pelaa ja keskinäinen ihailukin.
  Mäyräkoira on rutiineja rakastava veijari, joka vaatii johdonmukaisuutta muilta, mutta itse saattaa poiketa kaavoistaan mennen tullen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensimmäisellä kerralla, kun Ossi tapasi kyseisen miehen, niin haukku oli valtaisa hetken aikaa. Varmaan miehen koko hämmensi. Sen jälkeen Ossi on ollut vallan ihastunut. No Jere käy meillä max kaksi kertaa vuodessa, mutta aina Ossi ottaa vastaan yhtä ilahtuneena, kun huomaa kuka tuli ovesta sisään. Mäyräkoirat ovat rutiineita rakastavia, mutta ehkäpä kaikki koirat ovat. Ossi poikkeaa omista tavoistaan vaan keksimällä uuden. Terkkuja teille molemmille!

   Poista
 5. No tiälä Savossa niitä kasvaa tuommosija määräkoeriin hyvijä kaverija :)
  Voen sannoo kokemuksella.
  Kyllä näkköö Ossista etton mieleenen vieras.
  Kyllähän se vuan nii on että jos kerran annat määräkoeralle periks jossae asijassa ni suat antoo siinä aena :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Savossa kasvaa hienoja mäyräkoiria ja mäyräkoirille hienoja kavereita - isoja sellaisia:)

   Joissakin asioissa voi tietty antaa koiralle periksi, mutta pitää varautua siihen, että siitä tulee sitten tapa. Terkut Savoon!

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.