perjantai 28. kesäkuuta 2013

Hyvää kesäkuun loppua Ossilasta!


Ensi viikolla onkin jo heinäkuu. Huomenna en kerkiä päivitellä ja nyt kun Ossi on taju kankaalla pari tuntia ja miäs ja tytär lähtivät käymään Savossa, Sulkavalla, niin blogi päivittyy nyt:) Maalaushommat jatkuvat sunnuntaina. 

Kuten kuvista näkyy,


niin kertaalleen on asento vaihtunut.


Kingi ilmoittaa sitten, kun torkut ovat päättyneet ja voimme ajatella ulkoilua.

Tämä villisikajuttu oli hauska. Siis Vantaalla voi törmätä nyt villipossuihin. Nämä ovat ihan oikeasti villisikoja, eivätkä mitään minipossuja. Ihan hyvä, ettei perhe mennyt katsomaan, miten villisiat reagoivat. Lähestulkoon varmasti possut olisivat juosseet saparo pystyssä karkuun, mutta jos possut olisivat joutuneet jotenkin ahdinkoon, niin silloinhan ne puolustavat itseään. Miäs metsästäjänä on kertonut, että villisika voi olla tosi vaarallinenkin, tietyissä tilanteissa.

Nämä seuraavat jutut saivat minut todella ahdistuneiksi. Fentanyylilaastarit, eli kipulaastarit ovat nyt tappaneet Suomessa useita ihmisiä parin vuoden aikana. Niitä laastareita käytetään voimakkaaseen kipuun, eikä pureskella tai piikitetä liuotettuna. Voi karmeus, etteivät ihmiset tajua mitä ovat tekemässä. Kun tässäkin tapauksessa tulos on varma. On asioita, joita ei kokeilla kuin kerran ja se elo päättyy siihen. Laskuvarjohyppy ilman laskuvarjoa kuuluu näihin, samoin kipulaastarit väärin käytettynä.

Yritän olla kiroilematta, jopa kotioloissa. Joskus pääsee lipsahtamaan. Seuraava juttu toi monenkinlaisia manauksia mieleen. Olen kerran aikaisemminkin paasannut mallien sairaasta maailmasta. Tämä juttu oli varsinainen pohjanoteeraus. Me koirien ja kissojen omistajat yritämme suojella otuksiamme syömästä pehmoeläinten täytteitä ja mallit syövät pumpulia pitääkseen nälän poissa. Voi sairaus. Söisivät edes sitten niitä turpoavia glykomannakapseleita, jos kerran on pakko pitää sitä nälkää jollain hirmu tavalla kurissa. No nämä kaksi aihetta olisivat kuuluneet potutuslauantaihin, mutta se ei kerkiä ilmestymään huomenna. Menen äitiäni katsomaan Lohjalle vanhainkotiin.

Kaikille mukavaa kesäkuun viimeistä viikonloppua Ossilasta!

18 kommenttia:

 1. Apua, olipahan taas tarinoita!?!? Kyllä me ihmiset osataan olla hulluja! Miten jollekin tulee mieleen tehdä (kipu)LAASTARISTA jotain uutetta? Ja entäs tuo pumpulin syöminen, gaameeta! Surettaa todella tyttöparat, jotka kamppailevat noin kovin ollakseen sairaalloisen laihoja. :/

  Mutta Ossikalla näyttää sen sijaan olevan elämänarvot kohdillaan! Ihana pötköttelijä! <3

  Helteistä viikonloppua teille sinne ja tytöt (joista Rilla on juuri trimmattavana) lähettävät King Ossille suukkoja! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi sentään suurin osa meistä ihmisistä on ajatuksiltaan jollain lailla terveen kirjoissa.

   Ossilla on suurena nautiskelijana arvot kohillaan:) Tosin eilen se mäyräkoiramaisuudellaan vähän koetteli minun hermojani.

   Rillasta tulee varmaan taas suuren luokan Kaunotar, kunhan ammattitrimmaaja on työnsä lopettanut. Hyvää viikonloppua teille ja Ossikalta suukkoja. Se heräsi muuten justiinsa ja on valmiina lähdössä kävelylle. Saas nähdä miten pitkälle tänään menemme:) Lämpöä kun taas riittää.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Jotakuinkin näinhän se tekee:) Oleennaista on Ossin mielestä mäyriäisen hyvä mieli. Niin omistajastakin.

   Poista
 3. Ihana Ossi! Meidän pötkylä nukkui samassa asennossa keskellä pihaa, otti varmaan mahanahkalle aurinkoa :D Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti Ronjalla ei masu palanut. Tänä kesänä en ole vielä nähnyt Ossia ottamassa mahalle aurinkoa, mutta kerkiihän se. Aurinkoista viikonloppua teille kanssa!

   Poista
 4. Noin sitä pitää rentoilla oikein kunnolla;)
  Tiitu saattaa heittäytyä tuolla pihallakin selälleen ja ottaa aurinkoa mahaan!
  Hyvää viikonloppua:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ossikin on aiemmin köllinyt ulkonakin selällään. Nyt sitä on pidetty ehkä vähän enempi sisällä, mikä on harmi tietysti. Naapuripelloilla on sellaiset valtaisat rakennustyöt, että Ossi on vedellyt herneitä nenäänsä eikä sitä haukkua jaksa kukaan oikein kuunnella. Terveisii ja Tiitulle Ossilta yösuukot!

   Poista
 5. Ei hyvää päivää tuota pumpulin syömistä. Tosin mikään uusi keksintöhän tuo ei ole...jo 80-luvulla jotkut mallit söivät paperisia nenäliinoja pitääkseen nälän poissa.

  Ossin asennot tuttua huttua täälläkin :) Täydellisen rentoutunut isäntä nukkuu selällään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihminen on loppujen lopuksi tosi kekseliäs. Mutta kyllä tuollainen suolia mahdollisesti täydelliset tukkivat aineet olisi syytä jättää syömättä. Tyttärelläni on yksi mallikaveri ja tiedän, että hänellä on joskus ollut punnituksissa "ongelmia", parista ylimääräisestä kilosta. Tyttö on hoikka kuin pajunvarsi, onneksi luonnostaan.

   Nuo nukkuma-asennot ovat varmaan sellaisia kaikkien mäyristen hallitsemia. Laikkupojille terveisiä, M-L ja Ossi.

   Poista
 6. Niin mäyriäismäinen uniasento. Tiedät varmaan, että Ellikin viihtyy usein selällään. Meillä on helleaikaan ovet ulos asti auki ja tytsi menee yleensä rappusille ottamaan aurinkoa, näkee oikein, että masu on ruskettunut. Itsekin se kyllä onneks ymmärtää vaihtaa paikkaa välillä varjoon oven sisäpuolelle, mutta joskus se pitää nostaa sisälle, pois kuumasta. Toisinaan laitan sen päälle kylmällä vedellä kostutetun pyyheen, jos se vaikka viilentäisi, mutta usein se vaihtaa äkkiä paikkaa, jotta se saisi sen liinan pois päältään.

  Maailma on pullollaan hulluja asioita, mutta pumpulin syönti on kyllä yksi hulluimpia. No, Maria tuolla mainitsi paperinenäliinojen syönnistä. Mä söin nuorena pieniä palasia talouspaperin kulmasta. En tiedä mistä tämä johtui, ei ainakaan laihuuden tavoittelusta, kun silloin olin normipainoinen. Oliskohan ollut selluloosan puutetta? ;) Onneks toi tapa jäi nuoruuteen, ällöttää näin jälkikäteen ajateltuna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla joka märiksen hallitsema uniasento. Tai en tiedä, aika luultavasti kuitenkin:) Meilläkin on ulko-ovi yleensä sepposen selällään, mutta väliovi kiinni, ettei tule niin karmeasti kärpäsiä sun muita itikoita. Nyt olen hiukan rajoittanut Ossin ulkonaoloa, koska ihan viereisillä pelloilla tehdään traktoreiden kanssa töitä ja Ossi saa traktorista armoraivarit aina välillä.

   Maailma on täynnä ihan pähkähulluja asioita, toinen toistaan ikävämpiä.

   Söpöliini-Ellille kuitenkin Ossilta muiskaukset.

   Poista
 7. Pumpulinsyönnillä hernekepiksi? Jo on aikoihin eletty. Koskahan saadaan lukea suolistotukkeumiin menehtyneistä nuorista tytöistä? Toivottavast ei sentään koskaan.

  Selkäasento on ihan lemppariasento!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ihan pelkkään syömättömyyteen muistan parin mallin maailmalla kuolleen tässä muutaman vuoden aikana.

   Tyttärenikin on painoltaan ja kasvoiltaan ihan mallityyppi. Valitettavasti sitä pituutta puuttuu se 15 cm. Tyttöäni oli naurattanut, kun oli kaverinsa mallitoimiston jossain pikkujoulujuhlatapahtumassa ja oli sitten kertonut jollekin Pariisiin menostaan. Tämä kuulija oli sitten tokaissut, että "saattaahan siellä olla jossain käyttöä lyhyemmällekin tyypille". Tyttäreni oli naureskellen sanonut, että hän ei todellakaan ole menossa mihinkään castingeihin, vaan ihan kieltä opiskelemaan:)

   Selkäasento, mäykkyjen lempiasento, sitä mieltä mekin.

   Poista
 8. Jos ihmiset osaisivat rentoutua Ossin tavoin, jäisi monet turhat vouhotukset pois :)
  Pusu Ossille ja terkut teille!

  VastaaPoista
 9. Itsekin olen yrittänyt vähän ottaa mallia Ossista. Aika hyvin onnistunut tässä viime vuosien aikana. Kirittävää on kyllä vielä. Terveisii teille kaikille, M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
 10. Keh heh, ootpa Ossi hienosti oikeen potkat sojossa tuossa alemmassa kuvassa! Niin määkin kyl aina nukun, se on miehinen asento! :-) Paljon terveisii K-nummelle, t. Mauri-setä, se wanhempi konstaapeli Espoosta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiiätkö Mauri, mää olin vielä tunti sitten samassa asennossa soffalla. Sitten tuli matte ja sanoi, ettei edes senioriherrat nuku enää tähän aikaan ja pakotti mut ylös ja ulos. Sitten siirryin ulos makoilemaan. Ihan epäreilua, kun minun pikkuemäntä saa nukkua ja minä en. Ai nyt sekin valui tänne alakertaan tukka sekasin. Se ei ole aamunvirkku. Wanhemmalle konstaapelille kans terveisin.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.