lauantai 6. heinäkuuta 2013

Potutuslauantai osa 9


Katsokaa, mihin meidän reppana on saanut punkin. Näin sen jo eilen illalla mennessäni nukkumaan, mutta punkki oli niin pieni, ettei siitä saanut otetta.


Tästä kuvasta näkyy paremmin mokoma öttiäinen. Ossilla on murheellinen ilme. Se varmasti tiesi, mitä on tulossa.


Ossi osoitti jo kuvatessa suurta yhteistyöhaluttomuutta, mutta sain kuin sainkin punkin kertanyppäisyllä pois. Näytin hyvää rustoluun palasta ja sanoin, että tämän saat, kunhan annat mamin ottaa punkin pois. Varmasti Ossi ymmärsi yhteyden ja punkki lähti päineen ja jalkoineen, elävänä. X-spotin vaikutus on taas hiipunut. Olen aikaisemminkin kertonut, että Ossi osaa olla todella hoitotoimenpiteitä vastaan. Se saattaa saada ihan sellaisen paniikkikohtauksen ja silloin on turha mennä ja yrittää tehdä mitään. Näin kävi kerran, kun laitoin sille korvatippoja.


Sitten minulle tuli todella paha mieli, kun ihanaisen Párekin omistajatar ilmoitti, että Blogger on poistanut heidän bloginsa. Jos satut lukemaan tämän, niin taistele. Blogger ei voi sanoa, että se blogisi on kadonnut, kun eipä täältä netistä juuri mikään katoa. Se löytyy vielä joltain serveriltä, se on varma. Täytyykin oikein tutkia, mikä voi olla Bloggerin sääntöjenvastaista. Ei voi olla totta, että mäyräkoirablogiin onnistuisi kirjoittamaan jotain sellaista!

Tämä juttu Riepu-koirasta sai melkein sisuskaluni kääntymään nurin. Koiran hylkääjille elinikäinen eläintenpitokielto. 

Selkäkin on vielä kipeä, mutta pääsen jo aika sujuvasti kävelemään. Kaikki pitää tehdä vain kuin hidastetussa filmissä. No olihan siinä taas potutuksia kerrakseen. Veikkaisin kuitenkin, että ensi viikolla selkä on jo kunnossa. 

Näistä potutuksista ja niistä huolimatta mukavaa viikonlopun jatkoa Ossilasta!

30 kommenttia:

 1. Parekin blogi poistettu? Aivan käsittämätöntä, ei voi ymmärtää. *Sanaton*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai mitä mäyräkoirien omistajattarien telepatiaa. Me kommentoitiin ihan varmaan samaan aikaan toistemme blogeja:) Párekin omistajattaren kommentti on tuolla minun edellisen kirjoitukseni toiseksiviimeisenä. Minä tietenkin vastasin, että taistele, tee vielä jotain!!!
   Surulliseksi ja nimenomaan sanattomaksi vetää.

   Tutustuin Bloggerin sääntöihin ja siellä oli jotain ihan ihmeellisyyksiä. Siis joku automatiikka voi tulkita blogin roskaksi, heh ja tämäkin blogi on vielä täällä blogiavaruudessa. Sitten oli joitain tekijänoikeusrikkomuksia. Nyt en sitten tiedä katsotaanko linkitykset sellaisiksi. Kaikkea "aikuisviihdettäkin" saa esittää, mutta siellä blogissa pitää jossain olla varoitus, että materiaali ja kuvat sisältävät "aikuisviihdettä". Netissä sattuu mitä ihmeellisimpiä asioita. Terveisii ja Nellille Ossi-suukkosii!

   Poista
 2. Mitenkäs tässä nyt voitaisiin yhdessä taistella blogikamumme puolesta? Tämä on kyllä yksi suurimpia potutuksen aiheita, joten jotain tarttis tehdä, mutta mistä olisi apua?

  Ossi-rukka, punkit ei ole kivoja, ainakaan noin kiperässä paikassa. Hyvä kun annoit mamin hoitaa asian mallikkaasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitattavasti me emme varmaan voi tehdä mitään. Tarvitsisi löytää joku IHMINEN, joka voi palauttaa bloggerin tiedostoja alkuperäiselle serverille. Olet Mai ihan oikeassa, että tämä oli suurin mahdollinen potutus koko potutuslauantain lyhessä historiassa, koska se kohdistui meidän blogikamuun.

   Punkki on poissa ja toivottavasti selkäsärkykin jo ensi viikolla historiaa. Ossi ei edes vinkaissut, kun punkki oli jo sormieni välissä. Itsekin suorastaan hämmästyin. Terveisiä ja AB:lle virtuaalirapsuja!

   Poista
 3. Täälläkin on ollut katoamisilmiö: http://haivahdyspurppuraa.blogspot.fi/2013/07/se-tuli-takaisin.html#comment-form
  Niillä on pakko olla jotain häikkää. Toivottavasti Parek palaa ja pian.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä itse en ole juurikaan koskenut enää edes blogini asetuksiin, kun kerran luulin sulkeneeni ja hävittäneeni koko tilini. Mitäs muusta, mutta minulla on yksi hyvä ja rakas kirjeenvaihtoystävätär ja luulin, että meidän koko kirjeenvaihto oli kadonnut. Jotenkin sain palautettua tilini ja g-mailini ja olen antanut koko tilin olla aika rauhassa. Jospa joku löytäisi jonkun PUHELINNUMERON, johon voisi soittaa ja valittaa!!

   Poista
  2. Jos moni lukija yms laittaa palautetta:
   http://www.google.fi/intl/fi/contact/
   Niin voihan siellä joku herätä...

   Luulisi kyllä Suomen Googlelle löytyvän puhnumeronkin...onhan niillä konesalikin Suomessa.

   Poista
  3. Minä taas pahoin pelkään, että pari blogimarisijaa ei hetkauta tuollaista jättiyhtiötä yhtään mihinkään. Mikäs sen Susanna Rahkamon miehen nimi onkaan? Sehän on tämän hakukoneyhtiön joku suhteellisen iso johtaja. No ihan varmasti Petrillä on salainen numero. Voi, että kun en saa sukunimeä päähäni. Olikohan se Kokko? Pistän kyllä tuon linkin jonnekin talteen, kiitos Tuulia!

   Poista
 4. Viikonloppuja rapsuja. Punkit. YÄK!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ossi lähettää tyttölaumalle pusut. Vilmalle virtuaalihalaus tätsyltä, M-L ja Ossi.

   Poista
 5. Hei kamut! Voi Ossia, sympatiat meiltä ja isot kehut päälle. Punkit sukupuuttoon ja äkkiä!!!

  Meidän blogintuhoamistapauksessa ei mitkään pelastustoimenpiteet auttaneet. Menetetty mikä menetetty. No, nyt nieltiin kiukkumme, vaikka oltiin tukehtua sappeemme ja täällä ollaan taas uudella blogilla: http://pitkopoika.blogspot.com

  Pikaista ja lopullista paranemista selkäkivuista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarviikohan punkkeja mikään lintulaji, tai muut eläimet ruokanaan? Jos ei, niin sitten voisi hävitä oikeasti sukupuuttoon.

   Kiva, että jaksoit pistää Párekille uuden blogin. Pistän tuonne listoihin, että löydämme perille. Pahoin pelkään, että kun tuolla selässä on kerran päässyt se välilevy pois paikaltaan, niin se saattaa tapahtua näköjään helpommin ja helpommin. Täytyy olla sen kanssa varovainen eikä liinata taaksepäin, kun nostaa mitä tahansa kevyttäkin.

   Poista
 6. Äh, eikö tuokaan saitti toimi? Kokeilin myös .fi mutta eipä netti tunnistanut. Kuitenkin blogi on minulle auki ja toimii kuten aikaisempikin Párekin blogi. Mikähän nyt mättää meillä??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toimii, kävin heti katsomassa ja kommentoimassa :)

   Poista
 7. Hei Ossilaan! Näinkin tästä Parekin emännän viestin, olin ihan järkyttynyt tuosta poistosta!!

  Ronjalla oli kerran punkki tuossa yläsilmäluomessa, on inhottava poistettava tuolta herkältä alueelta. Sain sen kuitenkin irti ja grillasin puuhellassa. Ossille lohtupusuja Ronjalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli jo toinen Ossin "silmäpunkki" sen elämän aikana. Kolmas, ellei peräti neljäs pois napsaistu punkki kevään ja kesän aikana. Taitaa olla kohta taas X-spotin aika. Tänään suoritin kyllä tehokkaan punkkisyynin. Ossi vain inhoaa harjaamista ihan kybällä. Sellaisella pehmeällä harjalla vetelin koiraa ja näin kuinka Ossia inhotti... Punkin tuhosin kanssa polttamalla. Ossi lähettää unipusut Ronjalle.

   Poista
 8. No vitsin pimpulat mikä uutinen tuo Parekin sivujen katoaminen, nyt kyllä potuttaa muakin. Onneks hän sitten avasi uuden blogin, mutta aivan varmaan harmitus on mitä suurin, kun kaikki katosi. Mua harmittaa välillä vieläkin vuodatuksessa se kuvien katoaminen, ei ne tekstit oo mitään ilman kuvia. Sympatiat sinne Parekille ja palvelijattarelleen.

  Voi ei noita punkkeja! Eikö niitä millään sais hävitettyä maailmalta. Niin paljon saattavat saada pahaa aikaan ihmiskehossa, ja varmaan muillakin elävillä olennoilla.

  Luin kanssa tuon Riepu-koiran jutun. Mä en voi olla ihmettelemättä, miten maailmassa voi olla noita kaikenmaailman hörhöjä, jotka tekee eläimille mitä vaan tai hylkää ne. Ärsyttävää. Toivottavasti mitään peruuttamatonta ei olisi koiran elimistössä tapahtunut, kun siitä osteoporoosistakin oli mainintaa. Onneksi sille on kuitenkin tiedossa uusi hyvä koti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla ei onneksi ole ollut Vuodatuksen aikaan edes blogia. Enkä tiedä edes, miksi valitsin Bloggerin. Kait se jotenkin tuli tuon g-mailin avaamisen yhteydessä. Tai on minulla g-maili ollut pitempäänkin. On minulla sitten tälläinen koko omaan nimeen sidottu, operaattorin tarjoama vähän "virallisempi" s-postiosoitekin, mutta käytän sitä aika vähäsen.

   Tuo punkki on aika kamala otus, mutta ei sentään mitään verrattuna hyttyseen, jonka voi katsoa olevan maailman vaarallisin eläin. Eihän täällä Suomessa, mutta tuolla vähän lämpimämmässä osassa maailmaa, kun se levittää sitä malariaa. Malariaanhan kuoleekin muistaakseni ainakin miljoona ihmistä vuosittain. No, jos hyttyset katoaisivat, niin katoaisi varmaan tosi monta muutakin eläinlajia. Ainakin lintuja.

   Muistan joskus ja jostain lukeneeni, että ihminen on maailman julmin eläin. Valitettavasti se tuli tässäkin jutussa todistettua. Terveisii teille ja Ossilta tietysti pusuttelut Ellille.

   Poista
 9. Hei kamut! Tultiin tänne kertomaan, että me yritetään selvittää miten iso merkitys sillä sananvahvennuksen poistamisella Párekin blogista olisi. Eihän me haluta kivoja kommentoijia menettää siksi, että joku typerä lisätoiminta tuottaa hankaluuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Párek ja emäntä: kyllä minä ne sanavahvistukset teille räpellän, jos on pakko:( Toisaalta, kun sinulla on se ennakkovalvonta kommenteissa, niin eihän sillä pitäisi olla mitään merkitystä. Minä olen yhden kommentin poistanut täältä koko Ossin blogin elinajalta ja sekään ei ollut edes mikään varsinaisen asiaton kommentti. Minua ihan vain pikkaisen häiritsi sen kommentin sävy, muuten niin myönteisessä kirjoituksessani ja myönteisissä kommenteissa. Siksi menin ja nappasin sen kommentin pois... Terveisiä teille Párek ja emäntä!

   Poista
 10. No, onneksi sait punkin noin hyvin poistettua. Jostain luin/kuulin, että punkit hakevat mielellään viileitä kiinnitymispaikkoja ja silmän ympäristö runsaine verisuonineen on ilmeisesti punkille hyvinkin mieluisa. Meillä on koirilla ollut punkkeja ajan saatossa monissa paikoissa, mutta kyllä silmien ympäristössä eniten.

  Tuo Riepu-koiran tarina on sydäntäsärekevä. :´( Onneksi kuitenkin löytyi ja voi jo noin paljon paremmmin! <3

  Pikaista paranemista toivon selällesi ja Ossille lähetämme tyttöjen kanssa suukkoja! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punkinpoistossa oli annos mahtavaa tuuria mukana. Olin itsekin iloinen ja yllättynyt. Ossihan ei kauaa siedä sitä, että kuonosta pidetään kiinni. No se oli se hetki, kun nappasin kuvan ja toinen hetki, kun nappasin punkin. Voit olla ihan oikeassa. Ainakin ne punkeroiset yrittävät myös sellaiseen paikkaan, missä on mahdollisimman ohut iho. Tämä pätee niin ihmisellä kuin eläimelläkin. Ja varmaan tuossa silmän lähellä, samoin kuin korvien vieressä iho koiralla on ohut.

   Eiköhän Riepu-koiralla mene jo huomattavasti paremmin. Olihan se muistaakseni aika lyhyessä ajassa tuplannut painonsa.

   Selkä kuuluu asioihin "aika hoitaa". Päivä päivältä se on vähemmän kipeä, mikä tietysti on erinomainen juttu.

   Teille terveisii ja tytsyille unipusut Ossilta. Jokohan teillä oli näyttelyt? No kohta saamme varmaan kuulla, kuinka Rilla pärjäsi:), M-L ja Ossi.

   Poista
  2. Näyttely on vasta nyt tulevana lauantaina. Pidä meille peukkuja, jooko! :)

   Poista
  3. Ihan varmasti, monen muun kanssa!

   Poista
 11. No kyllä keksikin punkki paikan, mihin majoittua. Pöh ja pah. Meillä on ollut nyt 3.kesää käytössä Scalibor-panta, ja se on kyllä pitänyt punkit poissa koko kesän oikeastaan 100%sti. Maurilla aina jää semmonen tosi ilkeän näkönen näppylä niistä punkinpoistoista, kiitos meikäläisen nakkisormien, jotka ei onnistu koskaan täysin kokonaisen punkin poistamisessa...en kyllä osaa kuvitellakaan, mitä tekisin jos koko blogi "häviäisi" muka yhtäkkiä, kaipa tuolla Bloggerillakin pitää joku vastuu niiden säilyttämisestä olla.

  Mukavaa alkavaa viikkoa Kirkkonummelle, t. Laura ja Mauri

  VastaaPoista
 12. Scalibor-pantaa voisin harkita meillekin. Olen käyttänyt Ossilla X-spottia ja sen teho on nyt laantunut. Minun pitäisi vaan kesäkylvettää Ossi ennen uuden satsin laittamista. Tänään ajoin jo autoa, jihuu! Mukavaa kesäviikkoa teille Espooseem!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt malttia peliin, ettei selkä ota taas itseensä. Ei siis mitään kärrynpyörien heittoa eikä jiveä vielä. Me pidetään peukkuja, että paraneminen vauhdittuu ja pian olis selkä 100% kunnossa!

   Poista
  2. No en minä enää niin notkea ole muutenkaan enää, että pääsisin kärrinpyöriä heittelemään! Kunhan pääsee kävelemään ja takaisin normieloon suurinpiirtein kivuttomana, niin se riittää. Terveisii teillepäin M-L ja Ossi.

   Poista
 13. Terveisiä Norjasta! Kyllä oli mutkaiset tiet, se oli kyllä tiedossa.

  Ikäviä juttuja jälleen kerran, kyllä harmittaa muiden puolesta, mutta kyllä asioilla on aina taipumus järjestyä. Punkkikausikin päättyy syksyn tullen... Olin paria päivää Sodankylässä ja siellä oli mäkäräisiä aivan mahottomasti. Siis aivan kauheasti. Nyt on kuulemma paljon hilloja, mutta haluanko lähteä rääkättäväksi suolle? Mies lähti katsomaan hillapaikkoja valmiiksi...

  Terveisiä Oulusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wau, te kerkesitte jo Norjaankin. Nyt äkkiä kuveja. Voin kuvitella siellä hienoja vuonomaisemia ja alppimaiset tiet. Joko on hillat kypsiä? uutisissa kanssa sanottiin, että hyvä hillavuosi tulossa. Jos mies katsoo paikat valmiiksi, niin eikö tuo jouda ne hillat poimimaankin? Ihana marjahan se on. Terveisii teillepäin, M-L ja muut.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.