lauantai 13. syyskuuta 2014

Potutuslauantai osa 61

Moi blogikamut. Tämä elo olisi ihan ok, jos ei olisi koko ajan huono olo. Tämä tuhti antibioottikuuri sen tekee. Lähes oksettaa koko ajan, eikä kuitenkaan oksennuta. Te kaikki naispuoliset joilla on lapsia, koettakaa muistella sitä kaikkein kamalinta pahoinvointia raskauden aikana. Siltä nyt tuntuu aamusta iltaan. Onneksi tuo kuuri ei jatku enää kuin 11 päivää:) Jotain lohtua siis.

Se oppilasluokka, joka koki karvaan pettymyksen erään metalliromua keräävän yrityksen taholta, onkin sitten saanut iloisia rahauutisia: *linkki* Koululle alkoi sataa lahjoituksia. Vielä Suomessa onneksi riittää hyvää tahtoa auttaa.

*linkki* Osa vanhemmista sallii lasten alkoholinkäytön. Meillä ei kyllä aikoinaan sallittu. Ihan kaikki kokeilut tyttö teki kyllä salaa, ilman meidän suostumusta, se on varma. Yhden kerran ostin jopa promillemittarin ja sanoin, että jos viisari värähtääkään, kun tulet kotiin, niin keksin jotain ikävää, kuten muutaman viikon arestia, tai muuta sellaista.

*linkki* Hylättyjä koiranpentuja löytyi kellarikopista Helsingistä. Siis, kyllä me ihmiset, tai siis jotkut ihmiset ovat karmeita. Olisiko tuo nyt iso vaiva viedä pennut Hesyyn? Joillekin näköjään on. Mitä helskuttia näiden ihmisten päässä liikkuu ajatuksissa? Ei kyllä taida liikkua yhtään mitään. En voi siis ymmärtää. Eikä onneksi tarvitsekaan.

*linkki* Kissa pilasi omistajansa nettipokerin. Anteeksi kauhiasti, mutta minua nauratti kyseinen juttu aika paljon. Ei tippaakaan vahingoniloa, vaan ajatus siitä, että kissa onnistuu painamaan jotain tiettyä nappulaa loikatessaan näppäimistölle. Varsinaista tilannekomiikkaa. Toivottavasti on sen verran kissarakas pelaaja, ettei heittänyt kisuaan seinään.

Minä menen nyt kipristelemään sängynpohjalle, tai ainakin heti uutisten jälkeen. Näihin potutuksiin ja niistä huolimatta, Ossila toivottaa iloista viikonvaihteen jatkoa!

12 kommenttia:

 1. Pahoinvointi on kauheaa. Tekaise itsellesi aamukampa, kuin armeijassa, konkreettista päivien hupenemista, kun joka päivä aamut vähenevät. :)

  Minulla on hyvä ystävätär, jonka kanssa olemme samanaikaisesti lapsemme kasvattaneet. Hän salli pojilleen (3kpl) alkoholin kokeilut, osti Alkosta pullot, minä mielessäni kauhistelin ja omat lapseni (2kpl) joutuivat salaa kokeilemaan. Yllätyksekseni meidän molempien kaikki lapset kasvoivat normaaleiksi aikuisiksi alkoholin suhteen eikä mitään ylilyöntejä tapahtunut edes silloin teini-ikäisenä. Huokasin kyllä helpotuksesta!

  Luin tuon koiranpentujen jättämisen vedettä ja ravinnotta kellariin. Kuinka paljon on noita kärsiviä eläimiä, joista emme edes mitään tiedä? Se, mitä saamme tietoomme, lienee vain se ns. jäävuoren huippu. Voi ihmisten pahuus. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tehnyt paperille sellaissen taulukon, johon merkkaan päivän aikana otetut lääkkeet. muuten ehkä unohtaisin jonkun satsin.

   Minä tiedän kanssa samanlaisia tapauksia. Yhden kaverini perhe hankki myös lapsilleen juotavat siitä saakka kun molemmat olivat 16. Tyttö oli luokkakaverini ja kaverini. Kyllä meistä molemmista ihan kelpo aiikuisia kasvoi.

   Olet varmaaqn valitettavan oikeassa siinä, että se määrä mitä tulee ilmi j alehtiin eläinten huonosta kohtelusta on vain ne kaikkein räikeimmät tapaukset, jotka edustavat pientä prosenttia todellisista tapauksista. Voi meitä ihmisiä:(

   Poista
 2. huoh. söin nimeä en nyt muista antibioottia alkukeväästä ja voi jösses kun se teki huonovointiseksi ja toisesta sain vesikelloja käsiin ja varpaisiin. JAIKS. Vointeja sinne naapuriin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eivät mitkään antibiootit voi tehdä hyvää ihmisen keholle, paitsi että tietty parantavat ne tulehdukset. Tottakait ne tekevät hyvää. Kuurin aikana vain on huono olo ja sitten kestää ennenkuin ne "hyvät" bakteerit kasvavat vatsaan takaisin:)

   Poista
 3. Párekin Palvelijatar14. syyskuuta 2014 klo 9.46

  Eläinten raaka kohtelu tulisi rankaista aina tuntuvasti, pienet sakot eivät tunnu missään. Julkinen häpeä ja tuntuvat sakot, ei mitään hyssyttelyjä.

  Jatkuva etova olo on tosi keljua. Yksitoista päivää on pitkä aika, mutta onneksi päivät kuluvat sentään ja vapaus koittaa. Jaksuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kait ennekin kailottanut, että eläimiin kohdistuvista rikkeistä saa Suomessa aivan liian pienet rangaistukset. Tosin sama pätee moniin rikkomuksiin ihmisiäkin kohtaan. Sitten joistain talousrikkomuksista paukahtaa mahtavat vankeustuomiot. Tämä Arto Merisalokin sai muistaakseni kuuden vuoden tuomion. Katsoin juuri yhden dokumenttielokuvan hänestä vankilassa. Kohta sentään vapautuu. Mitä saa sitten ihmisiin ja eläimiin kohdistuvista väkivaltateoista? Ihan mitättömiä rangaistuksia, blaah.

   Kyllä tämän huonon olon kestää, kun ajattelee mitäolisi VOINUT olla edessä. Sitähän en saa koskaan tietää, kun tämä nyt on kuitenkin vain borrelioosiEPÄILY. Huoks, nyt pienille aamupäiväunille:)

   Poista
 4. Eepä oo oekeovvenmukasija nuo tuomijot mittee suap elläenriäkkyystä! Jottae sakkoo ja tuomar puistelloo vuan etusormeesa että soo soo, ee sua! Ja sittä joku verohuijar istuu linnassa vuossotalla. Kyllä vihaks pistää tuommonen.
  Kurjoo on jatkuva huono olo. Vuan koetahha sinnitellä. Eekö mikkää maetohappopakteerikkaa aata?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on. Jotenkin tuntuu kohtuuttomalta, että joku talousrikollinen istuu tolkuttomat määrät ja ihmisten ja eläinten pahoinpitelijät selviävät ihan mitättömillä tuomioilla. Ei ihan ole mielestäni tasavertaisia. Sietäisi sekä eläinten, että ihmisten pahoinpitelijät saada moninkertaiset tuomiot!

   Sinnitellään tokkiinsa. Ei auta oikein maitohappobakteeritkaan. Sitkeästi olen niitäkin koettanut syödä. justiinsa sen, mitä päivässä saakin.

   Poista
 5. Juu, se meni sitten kommentit taivaan tuuliin. Uusi yritys...

  Toivottavasti kuuri puree ja pahoinvointi hellittää. Se on ilmeisesti sunkin tehtävä punkkitarkastus iltaisin. Tanskassa kesäreissulla piti tehdä aina ja tuttavien lapsillakin oli ollut useampi punkki tämän kesän aikana. Tyyökaveri sai pureman Kalajoelta ja joutui hänkin kuurille. Nykyään saa olla tarkkana punkkien kanssa.

  Kiva kuitenkin, että syksy ollut lämmin ja aurinkoinen. Ei ole tarvinnut vielä etsiä paksumpia kamppeita ja tämä tietää vähemmän pyykkiäkin. Sukkia en ole käyttänyt kuukausiin.

  Terkkuja! Mielessö olet ollut, vaikka en ole ehtinyt s-postia laittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän jo noin tämäkkä kuuri pure:)

   On se vissiin taasikkeen aloitettava punkkisyynit. Viime vuonnahan nyppäsin itsestäni kaksi pois, niin että juuri olivat kerinneet kiinnittyä. Sellaisista nyt ei ole mitään vaaraa. Jotenkin tuntuu, että se bakteeripunkkien määrä senkun lisääntyy ja lisääntyy, samoin kuin borreliatapaustenkin:(

   Tälläinen lämmin syksy se on minunkin mieleeni. Sitten hyvin vähäluminen talvi, jotta säästytään kovilta aurauksilta ja sitten äkkiä kevät ja piiiiitkä lämmin kesä:) haluaisin vähän rumsteerata näitä vuodenaikoja:) Terkkuja sinne Ouluun päin!

   Poista
 6. Kiva kun oot käyny :) Vai niin meinaat että ratsastustunnille ;) En mä enää menettäis sydäntä hevosille, kun olen sen jo lapsena menättänyt :) Olen aina tykännyt ja käynyt kaikki naapurin "konit" paijaamassa!
  Miten sun vointi, joko alkaa helpottaa?
  Aurinkoista viikonjatkoa sinne ja Ossille muisk*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä suuremmalla syyllä sinun pitäisi kokeilla sitä ratsastamista! Kunhan löydät sellaisen rauhallisen hevosen, ettet tipu alkajaisiksi. Siitä nimittäin tulee sitten kammo ratsastusta kohtaan.

   Väsyttää kamalsti, pitää kolmen tunnin päikkäritkin ottaa päivittäin, mutta kyllähän tämä tästä:) Tiitulle kans Ossilta pusuja ja Savoon aurinkoo!

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.