perjantai 21. marraskuuta 2014

Ossin aatoksia osa 34


Ei tarvitse olla mikään ajatustenlukija, että tietää, kun omaa koiraa harmittaa. Nyt Ossia harmittaa. Tassut ovat vain sen verran arat ja kutiavat, että kauluri on pidettävä yöllä ja osan päivästä. Varsinkin, kun emäntä laittoi yhteen tassuun jotain antiseptistä voidetta. Ai miksi vain yhteen tassuun? Illalla tassukylvyn jälkeen saan kuulemma lisää, mutta pitää olla valjaat päällä. Muutuin kuulemma hyvin luikertelevaksi ekan tassun käsittelyn jälkeen. 

Eilen ELL:in punnituksessa painoin valjaat päällä 10,2 kiloa. Kokonainen kilo mennyt, hmm, vuodessa. Nyt en osaa sanoa.Edit: vuodessa ja kahdeksassa kuukaudessa.Mami kirjoitti koirien sekä ihmisten painosta yleensäkin. No, joka tapauksessa olen hieman hoikistunut. Ei paha:) sanois se Uotinen, jos esittäisin jotain koirazumbaa:). Jorma taitaakin sanoa "ei huono"...
 Tässä maten uusimmat Riihimäen Lasin possut. Näitä potseja on tehty joskus 1960?-70 luvulla.
 Toinen on likainen sisältä ja toinen ulkoa, joten molemmat pääsevät kylpyyn. Minä, siis Ossi, joudun tassukylpyyn illalla. Näin ymmärsin. Ei hyvä, ei hyvä...

Nyt sataa täällä Porkkalan niemellä lunta. Varmaan kuitenkin sulaa pois. Ossilasta terveiset.

4 kommenttia:

 1. Ossi, Palvelijatar kysyy mitä dieettiä olet noudattanut, kun noin hienosti olet keventynyt? Ei Se minua varten sitä kysele vaan itsensä vuoksi ; )

  Kyllä ovat veikeitä nuo possut "kärsimässä toisiaan".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan samaa ruokaa kuin ennenkin, sama määrä liikuntaa. Ilmeisesti herkkujen pieni vähennys on tuonut tuloksen. Saa Ossi aina vähän herkkuja, mutta hiukan vähemmän kuin aikaisemmin. Näin pienissä koirissa kuin mäykyt, niin kymmenen prosenttia on ihan olennainen painonpudotus. Olisihan se tietty ihmiselläkin, mutta minulta on pudonnut vain kaksi kiloa ja sehän ei näin isossa massassa näy eikä tunnu... Se kymmenen prosenttia olisi hyvä alku...

   Lasipossukatras on nyt täynnä. Siis lasihyllyä suunnittelemaan. Párekille virtuaalirapsutukset, M-L ja Ossi lähettelee perjantain murahdukset:)

   Poista
 2. Multae pitäs kuulema suaha vähä paenoo poekkee. Helepommi sanottu ku tehty.
  Voe sinuva kuoma rukka ku joovvut tuon pöntön kansa taestelemmaa! En ihmettele yhtää että harmittaa. Toevottaan että äkkijä paranoo käpsäs. Mulla voejjellaa kaenalota. Ja ukkaasj on että jos nuolen ni koppa napsahtaa het kaalaan. Ee hyvä ollenkaa.
  Nättijä on possut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hoikalla mäykyllä on aina parempi olla kuin painavalla mäykyllä. On paljon terveellisempää selälle. En tiiä, mitä mediumi-mäykkyjen painorajat ovat. Teitä on niin moneen lähtöön. En edes muista, mikä se rintakehän ympärys on. Se se on muistaakseni se ympärysmittaraja, joka sanoo, että onko mediumi vaiko normimäykky. Nyt en ole niin perehtynyt. Ossilla kävi kerran kylässä mediumineito. Kyllä oli selvä kokoero. Mediumi on varmaan se meidänkin seuraava vaihtoehto, ellei peräti kääpiö, kun sen voi sitten ottaa lentokoneeseen, siis käsimatkatavarana:)

   Kyllä toi kauluri menee, silloin kun on pakko. Nytkin Ossi vetekee sikeitä, niin että kuorsaus kuuluu. Ei paljoo kauluri haittaa pojan unta. Joskus päivällä on vähän nenä vinossa. Pakko vaan pitää. Ainakin aina sen jälkeen, kun on saanut antibioottisalvaa tassuun. muuten häviäisi salvat sen siliän tein.

   Eikö ole somia potsit, söpöjä kuin sika pienenä:) Terveisii Savoon,

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.