perjantai 12. helmikuuta 2016

Perjantaiehtoota Ossilasta

Voiko naista ärsyttää mikään muu enemmän, kuin jo valmiiksi hermonsa menettänyt miäs, joka tulee töistä? No ei voi. Ja mikäs miästä kärdentää? Viimeisestä ylämäestämme katkennut tiemme. No eihän se muuten se tie, mutta miähen auto on siinä akseleitaan myöten mudassa...... Pistän kuvan huomenna, jos miäs ei ole jo kerennyt kaivaa autoaan ylös, ennen meitsin heräämistä:)

Rakas Ossimme on joskus vähän outo... Se pitää enemmän yläkerran vesikupistaan, kuin alakerran vesikupistaan. Yläkertaan laitoimme Ossille vesikupin silloin, kun Ossilla oli viimeksi selkä kipeä. Ideana oli se, että Ossin ei tarvitse kivuta alakertaan juomaan vettä. No nykyään Ossi juoksee aina yläkertaan juomaan. Huoks, minun on varmaan laitettava sille sellainen pieni vesikuppi tuonne alakertaan myös:), jos se tuntuu kuonossa mukavammalta. 

Ossin bravuuri on se, kun tuosta pienestä vesikiposta loppuu vesi. Ossi ottaa silloin vesikupin hampaisiinsa ja tulee ja tiputtaa sen kipon meidän jalkoihimme. Siis silloin, kun istumme soffalla katsomassa telkkaa. 

Toivottavasti teillä muilla on alkanut viikonloppu mukavammin. Terveiset Ossilasta!


9 kommenttia:

 1. Ihanko on tie romahtanut vaiko vain iso lätäkkö? On toi hävytöntä ku kuitenkin tiemaksut maksetaanja auto on pakko olla. Milläs se meinaan sen sieltä kaivaa ylös, onko naapurissa nostoapua? Ei kai sitä noin vain voi vetää, menee vielä ihan rikki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan kuule tie romahti, mutta se on tuota meidän ihan ikiomaa tietä, joka tulee pihalle. Sinne pääsee sinne tien alle virtaamaan vettä ja sitten kun se jäätyy ja routii, niin se tekee sellaisen ison kuplan. Parina vuonna ollaan oltu pulassa. Mä olen pari kertaa miettinyt, että mitä sille voisi tehdä. Itse pääsin päivällä siitä penkan yli ihan hyvin, mutta miähen autoo se ei sit enää kestänytkään. Jos mää olisin Ossin iltalenkillä kävellyt tietä pitkin, enkä oikaissut meidän alatallin pihalta, niin olisin ehkä voinut varottaa miestä, että voi käydä huonosti. No, huomenna saa miäs ottaa kaivurin esiin. Meillähän on sellainen pieni traktorinpoikanen, sellainen minitraktori. Böndellä pitää varustautua melkein kaikkeen:)

   Kerkes meillä olla jo tunnin sähkökatkokin. Semmoista se on täällä maalla. Tiet katkeilevat ja talo pimenee. Caruna vissiin koettelee, että herkeettekö jo valittamasta siirtohinnoista, kiähhäh, kohta ette saa sähköö ollenkaan. Tässä tunnin esimakua... Terkkuja sulle ja Uskolle Ossilasta!

   Poista
 2. Párekin Palvelijatar13. helmikuuta 2016 klo 4.08

  Auts, kyllä menee hermo vähemmästäkin kuin tien romahtamisesta. Sympatiat miehellesi!
  Ossihan on tosi fiksu kaveri, osaa vaatia palveluksia. Hienoa, että Ossin selkä on pysynyt kunnossa. Oikein iloista ja onnellista ystävänpäivää teille.

  VastaaPoista
 3. Voi ei Palvelijatar. Oletko sinä taas lukenut jotain hyvää kirjaa koko yön? Kello neljä aamulla on niitä "suden tunteja", jolloin kyllä nykyihminen voi aika rauhassa nukkua.

  Meillä oli illalla vielä kaiken muun ärsytyksen lisäksi tunnin sähkökatkos, joten miäs meni ysiltä nukkumaan. Minä sinnittelin sähköjen palaamisen jälkeen niin, että näin Maikkarin uutiset. Iloista ystävänpäivää teille kanssa. Se ystävänpäiväkin on kohta. Terkut Ossilasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enkä tajua, miksi IPad heittää nämä vastauskommentit näin hassusti, vaikka kuinka painaisin "vastaa" painiketta, murrr...

   Poista
 4. Tuttua toohuva. Semmosta seon mualla assuissa :) Kyllä takkuulla harmittaa tuommoset.Myö on piästy viikko iliman yhtää sähkökatkoo ja seon jo melekonen ihme.
  Ossi-kamu on viisas poeka.Tekköö selekeesti tiettäväks mittee on vaella:) Ilosta ja mukavata ystävämpäevee sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sitä voi asua yllättävän syrjässä Hesankin liepeillä. Olen ajatellut valittaa jonnekin, tai ainakin tiedustella, noista sähkökatkoksista.

   Kun Ossi ekan kerran toi sen vesikipon meille, olimme aika hämmästyneitä, kunnes totesimme, että koiralla polla leikkasi. Hyvää ystävänpäivää Savoon Ossilasta.

   Poista
 5. Tämän "talven" sademäärillä ei ihme, jos tiekin sortuu. Muistan niin hyvin sen pulmallisen ajan, kun asuin yksityistien perukoilla. Jos säätiedotus lupasi lumituiskua, auto kannatti jättää jo illalla maantien toiselle puolelle, muutaman sadan kahluumatkan päähän kotoa ;)
  Toivottavasti saatte auton suosiolla irti eikä sille koitunut vahinkoa.

  Ossi on rotunsa edustajana välkky, ja näyttää sen itselleen hyödyllisissä tilanteissa ;)

  Mukavaa ystävänpäivää ja tätä ihanaa auringonpaistetta teillekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Mai

   Pari tuntia siinä taisi miähellä mennä siinä irrotuspuuhassa ja siinä hän käytti apuna minun autoa ja sellaista vinssiä, joka vissiin vetää juuri puolitoista tonnia. Viisi tuntia meni sitten tien paikkaukseen, eikä siitä oikein tullut hyvää.

   Pistin viestiä kesämökkinaapureille, että jos tuutte käymään, niin jättäkää auto meidän alatallin pihaan. Henkilöautolla ei siitä tiestä enää tänä talvena mene. Sitten kun on sulaa, ni miähen pitää kaivaa auki koko tie ja laittaa joku iso salaojaputken tapainen. Terkut sulle ja Artulle Ossilasta ja hyvää ystävänpäivää!

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.