tiistai 5. maaliskuuta 2013

Uutuudenviehätystä


Ostin Lidlistä Ossille uuden peiton ja laitoin siihen oikein pussilakanan päälle estämään sitä, ettei siitä peitosta irtoaisi sitä inhottavaa, vaarallistakin vanua. Itse en pidä satiinilakanoista, mutta Ossi rakastui uuteen peittoonsa välittömästi.



Kun uhkasin ottaa peiton pois, jos Ossi ei jätä sitä rauhaan, niin Ossi oli sitä mieltä, että ehkä siinä sitten vain lekotellaan. Mielenkiintoista oli se, että vaikka valehtelin Ossille sisääntullessani, että se peitto ei ole Ossin peitto, Ossi osoitti ihan järjetöntä kiinnostusta pakettia kohtaan. Ikäänkuin se olisi tiennyt, että valehtelin. Peitto osoittautui niin tärkeäksi, että se peittosi iltalenkin. Täysin käsittämätön asia. Mies lähti Ossin kanssa ja tuli viiden minuutin päästä takaisin. Ossi oli käynyt autotallin takana ja sen jälkeen hyvin päättäväisesti kiskoi miehen sisälle. No kävimme me päiväkävelyllä, mutta ikinä aikaisemmin ei ole ollut mitään, joka veisi voiton miähen kävelyttämisestä.



Sunnuntaina tiemme taloltapäin käveltynä päättyi tähän. Iso traku kävi putsaamassa tien illalla ja mies oli aurannut pikkutrakulla näihin pisteisiin. Tuonne kuusille on tästä "päättymiskohdasta" noin 40-50 metriä ja se oli lenkin pituus. Mies toivorikkaana varustautui hakemaan Hesaria postilaatikolta, mutta Ossi päätti ihan toisin. Kyllä sillä kunto kestäisi, mutta viitseliäisyys loppui metrisessä hangessa:)


Eilen kävin hyvän ystävättäreni kanssa katsomassa 21 tapaa pilata avioliitto. Elokuva oli oikein katsottava ja kirvoitti monet hörähdysnaurut, kun tunnisti mitä kaikkea itsekin on saattanut tehdä. Muutamista näyttelijöistä en ollut innostunut, mutta elokuva kokonaisuudessaan oli virkistävää katsottavaa. Se on ihmeellinen juttu, miten sitä joistain näyttelijöistä voikin tehdä päätelmiä oman päänsä sisällä, vaikka ei koskaan ole kyseistä henkilöä tavannut. Silti näyttelijästä voi "pitää" tai "olla pitämättä". Jostain käsittämättömästä syystä esimerkiksi en hirmuisesti "pidä" Riku Niemisestä ja hän on kuitenkin suhteellisen hauskannäköinen, "salskea" nuori mies. (Tunnustan, etten kestä Putouksen voittanutta munamiestä lainkaan). Onneksi Hannele Laurillakaan ei ollut mitään megaroolia. Voikaahan hyvin kaikki blogikamut! Tämä oli kuulkaas sadas bloggaukseni, jee!

14 kommenttia:

  1. Voih, miten suloinen kuva Ossista kyljellään peiton päällä. "Tätä et ainakaan vie multa". Juu-hu, kukas sitä metrisessä hangessa viittis turhan päiten tarpoa, ja hesarihan on mäykyn kantilta ihan turha!

    No niin, sinäkin kävit sitten katsomassa sitä AM:n mainostamaa leffaa. Munkin tekis mieli, mutta taidan odottaa ainakin DVD:tä tai sitten telkkunäytöstä. En voinut sietää piipittävää munamiestä minäkään, mutta saman näyttelijän viimevuotinen mummo-hahmo oli mielestäni hauska, tosin ehkä hieman yliampuva, mutta hauska kuitenkin. Yliampuviahan nuo hahmot tuppaa kaikki olemaan. Heh, onnea sadannesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olet Ellieli ihan siis harvinaisen oikeassa, että sunnuntain Hesari on mäyriäisen kannalta täysin turha!

      Minun kaveri ehdotti tätä leffaa ja minä vain sanoin OK:). Kyllä siitä parit kunnon röhähdykset sai ja se yleinen fiilis jälkikäteen oli kiva. Sitten se leffa pisti kuitenkin muutamia ajatuksia päähän. On se tosiaankin ihan katsomisen arvoinen. Elokuva on aina elokuva! Itse käyn elokuvissa aivan liian harvoin.

      Minä en ole seurannut Putouksia lainkaan. Tuntuu, että olen "huumorintajuton, kuiva kurppa" Tänä vuonna korjasin asian ja katsoin melkein kokonaan finaalijakson. Ellille rapsutuksia. Ossi on nyt niin ekstaasissa peittonsa kanssa, mutta kait tuokin nyt suukkosia sentään lähettää:)

      Poista
  2. 600 bloggausta on paljon, onnea ja lisää pliis!

    Kyä kelpaa Ossin köllötellä omalla peitolla, ilmekin on niin tyytyväisen muikea.

    Nettimartta: Tekis mieli mennä katsomaan kyseinen elokuva, mutta taitaa jäädä ajatuksen asteelle. Kuten aina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt tuli kyllä moninkertainen lukuvirhe, mutta ehkä me päästään Ossin kanssa kuuteensataan. Ossin kannalta toivottavasti!!

      Pikkupotilaalle paljon lämpimiä ajatuksia täältä meiltä.

      Poista
  3. Me käytiin tänään kattomassa juuri tuo leffa, tyttären kanssa. Nauratti kyllä, mutta kyllähän noissa 21 asiassa totuuskin piili. Musta toi Armi on näyttelijänä aivan super-super!
    Teillä on sitten lunta yhtä paljon kuin meilläkin (kuvista päätellen), kiva kun olet saanut kameran!
    Voi Ossikkaa! Oma peitto! Ainakin se arvostaa tällaista huomionosoitusta :)Koirat ne tekevät kaiken niin sydämmellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis minäkin pidin ehdottomasti eniten tästä naispääroolin esittäjästä. Onhan tuo tehnyt jo jonkin verran rooleja, mutta oli minulle kuitenkin aika tuntematon nimi. En todellakaan olisi yhdistänyt jonkin vuoden Putous-voittajaan. Tämä tieto selvisi, kun googlettelin näyttelijää.

      Kamera tuli, juu joululahjaksi, ihanalta mieheltäni ja tytöltäni. Voi kunpa Ossi arvostaisi sen verta nyt peittoa, ettei pistäisi sitä säpäleiksi. Ennuste voi kyllä olla vähän heikko.. Ronjalle, kisuleille ja kaikille teille terkkuja.

      Poista
  4. Ai, pitääks toi leffa mennä katsomaan ku noin moni kommentoijakin on sen nähny, putoonko kelkasta jos en katso sitä;)
    Mun pitää Halille joku peitto kans hankkia, kunhan sitt sattuis mieleinen kun en tuo osaa kertoa millaisen haluaisi. Nyt se nukkuu mun torkkupeitolla enkä mä oikein tykkää ku siihen tarttuu karvat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kait nyt kaikkia leffoja tartte nähdä. Tuo leffa nyt ei kuitenkaan ollut ollenkaan sieltä huonoimmasta päästä. Mukavaa, kun suomalaista elokuvaakin katsellaan enenevässä määrin ja sitä arvostetaan.

      Kissojen makua en osaa arvaillakaan. Ossille on kelvanneet kaikki ja valitettavasti järestään se on kaikki peitot ja makuualuset tuhonnutkin. Halille haleja

      Poista
  5. Onnea eka satasesta ;)

    Pussilakana... apua! Sehän syö Ossin, tästä on paljon kokemusta meillä Artun kanssa. Jemmaa pienet, terävät sakset lähelle Ossin nukkumapaikkaa, laita itkuhälytin makkariin ja varaudu pelastamaan keskellä yötä koiraa, joka on kaulastaan jumissa... No heh, totta vaan toinen puoli :)

    Mä en jaksa nyt puhua lumesta... enkä elokuvista (en ole ollut aikoihin)... enkä oikein mistään, joten poistun ja laitan Ossille pari pusua tulemaan <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pahoin pelkään, että Ossi syö pussilakanan. Ehkä kuitenkin kerään peiton yöksi pois - sait peloteltua.

      Siis oikeasti lumi Riittää jo! AB:lle kaukorapsutuksia!

      Poista
  6. Voi, Ossi Onnellinen ♥ Kuinka ihanaa saada koira noin onnelliseksi! Ompele pussilakanasta kaikki aukot kiinni, ettei Ossi eksy pussilakanan sisälle...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy tehdä Ossi Onnellinen Ossi Onnettomaksi ja ryöstää siltä peitto yöksi. Ihan noin varmuuden vuoksi ja huomenna pistellä pussilakanan aukot kiinni. Tosin reikähän siihen ilmestyy kohtalaisen lyhyen ajan sisällä, mutta sitä odotellessa. Keväiseen Saksaan terveisiä!!

      Poista
  7. Mitäköhän valmistaja on peittoon jemmannut kun siitä noin rakas tuli. Oliskohan ruuan tuoksua :)

    Minäkään en ole tuota leffaa nähnyt, olen ollut superlaiska menemään leffaan. Netflix kuitenkin on kovassa käytössä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä, tarvitsee tarkistaa. Jotain äärettömän mielenkiintoista Ossin mielestä.

      Kehtaisinkohan edes tunnustaa, koska olin edellisen kerran käynyt leffassa ennen tuota elokuvaa. No enpä taida, kun en nyt juuri muista:) Nellille pusuja Ossilta!

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.