tiistai 18. maaliskuuta 2014

Ihanuuksia

Katsokaa, minkä ihanuuden minä tilasin Amadeesta. On sitten "uniikkikappale", mutta vastaavia saa varmaankin tilaamalla. Anu tekee tosi hienoja hopeakoruja sekä tälläisiä klipsutöitä. Sisäinen farkkutyttöni suorastaan kiljuu kesää. Tuo pyöreä kukkanen on irrotettavissa ja sitten, kun on oikein kukkaistyttöfiilis, voin laittaa sen siihen taas kiinni. Niin, jos joku ei nyt hoksannut mikä se on, niin se on pieni olkalaukku. En nyt ole mitannut, mutta leveys on noin 20 cm.
 Ossin ihanuus näkyy juuri ja juuri tuossa kuvan alareunassa. Sulatin sille pakkasesta oikein lihaisan rustoluun. Oikeasti kuvat on otettu eri järjestyksessä.
Ensin se luu oli näet tosi piilotettuna ja peiteltynä tuonne kukkalakanan sekaan. Tuo ylempi kuva on otettu vasta sen jälkeen, kun kaivelin luun piilostaan. Siitä myrtynyt, murheellinen ilme. Ossin ihanuudet liittyvät aina herkkuihin ja ruokaan. Täytyy tosin myöntää, että kyllä oikein hyvä herkkuateria jääkin mieleen. Arvostan minäkin sen verran hyvää ruokaa. No tänään on tosin tarjolla eilen tehtyä kaalilaatikkoa. 

Nyt tarvii mennä lisäilemään puita kakluuniin. Täällä on samanlainen "takatalvi", kuin muuallakin päin Suomea. Ei se kevät tullutkaan ihan vielä. Oikein mukavaa alkuviikkoa Ossilasta!

10 kommenttia:

 1. On kiva ja kaunis laukku! Sinne mahtuu mukavasti Ossin namipalat lenkeillä ollessa. Ai, arvaan kyllä ettei laukkua sitä varten hankittu ; )
  Ossi sä oot aina niin miehekkään näköinen joka kuvassa. Hieno herkkuluu, kyllä sitä passaakin piilotella. Ei nuo ihmiset tajua sen piilottelun tärkeyttä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, heh. Minullahan ei ole koskaan mitään namipaloja lenkillä mukana. Ehkä pitäisi ottaa ja palkita, jos sellainen ihme tapahtuisi, että pääsisimme haukkumatta ohitse kaikkien epäilyttävien kulkijoiden ohi. Epäilyttäviä kulkijoita ovat käytännöllisesti katsoen kaikki vastaantulijat. Oi teidän olisi pitänyt kuulla, minkä ulvonnan Ossi päästi äsken. Se oli varmaan "Aaria luulle", Terveisii teillepäin.

   Poista
 2. Hyvä Ossi, että saat herkkuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös sen pitäisi olla joka mäyriksen etuoikeus:)? Paavo-poitsulle terveisii.

   Poista
 3. Ai, ettei aarreluu saa olla piilossa;) kyllähän siitä myrtyy. Voi Ossi on niin söpö. Luuaaria, taisin jotain kuulla tänne asti;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt me ollaan ihan myytyjä. Jos kissaihminen sanoo Ossia söpöksi, niin se on aika hianoo. Luuaaria oli aika mahtava esitys:) Uskolle paijauksii.

   Poista
 4. Heh,vae vetäsit oekeen Ooti Luulle- aarijan :D Piilottaminehhan on yks luihi liittyvä juttu jota immeeset ee älyvä. Totta mooses ne pittää suaha pimentoon jonnehhii ja sittä suap ite "ehtijä". Hyvät on ilimeet sulla. Tännehhii rymmäätti lunta viimme yönä yl 10 senttijä! Muavara ee riittännä alakuunkaa. Että "serkkupoejjalle" ja emännälle talaviset terveeset Savommualta!

  VastaaPoista
 5. Täytyy sanoa, että se oli oikein kunnon ulvontakonsertti. Loppui siihen, kun minä karjaisin kitapurjeet ammollaan hiljaa-komennon. Kesäisinhän Ossi hautaa luita tuonne pihalle minkä kerkeää. Vai tuli teillä niin paljon lunta. Ei kiva juttu laisinkaan. Terveisiä joka tapauksessa.

  VastaaPoista
 6. Noi klipsutyöt on aika makeen näkösiä. On tehnyt mieli tehdä mutta kun aika ei vaan riitä kaikkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No,minulla taas ei varmaan riittäisi taito, enkä tiedä mistä noita klipsujakaan metsästäisi tuollaisia määriä. Olin laskevinani äkkivikkelään, että tuossakin laukussa on joku 120 klipsua. Saisi mennä pariksi päiväksi johonkin palautusautomaatin luo kyttäämään ja anelemaan, että saisikos sulta klipsun, ennenkuin palautat tölkin:) Nellille Ossi-pusuja.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.