maanantai 10. maaliskuuta 2014

Kahdessadas kirjoitelma

Wuhuu, pitäisiköhän korkata shamppanjaa? En kyllä edes tiedä löytyykö, eikä ainakaan jääkaapista, joten annetaan olla ja todetaan vain, että paljon on kaikkea tullut sepusteltua:)

Tänään oli päivällä todella kaunista kävellä. Naapurin hevoshaka alkaa viheriöidä. Ihan uskomatonta. No uutisissa todettiin, että kevät on tosi paljon, useampia viikkoja edellä aikataulusta. Sehän sopii minulle ja Ossille.


Nyt pitäisi päästä hyppäämään

Ja tälläisiä kuvia tulee useimmiten.

Tästä kuvakulmasta Ossista saa parhaiten kuvia.

Voi sitä kuopimisen määrää

Nyt jo kotiinpäin, PAH!
Helsingissä jo kymmenkunta koirien hyökkäystä. Tämä on aika uskomatonta, mutta kait se nyt kuitenkin on uskottava. Kaikille oikein hyvää viikon alkua Ossilasta!

16 kommenttia:

 1. Kaksisataa kirjoitusta on paljon :) Mieti, olisitko jaksanut kirjoittaa niin monta kirjettä, ja nyt moni saa samat uutiset Ossilasta.
  Kertakaikkisen hieno päivä! Ossiko oli vähän pettynyt lenkin pituuteen :)

  Koirien puremat on yleensä omistajien huolimattomuutta, joten pidetään hirmut hihnoissa, koirien ja ihmisten seurassa.

  Terkkuja teille ja lisää aurinkoisia päiviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En varmaan käsin kirjoitettuja kirjeitä, mutta yhden hyvän kirjekaverini kanssa olemme kirjoitelleet pitkiä kirjeitä sähköpostitse monenkertaisen määrän. Ossi oli vähäsen pettynyt lenkin pituuteen, tosin lenkki kestoltaan oli kyllä yhtä matelua:) Miähen kanssa Ossi pääsikin sitten "lenkille kaikilla herkuilla". Se on määritelmä tietyn pituiselle ja tietyt paikat käsittävälle lenkille:)

   Minä pistäisin, että koirien puremat ovat aina omistajien huolimattomuutta. Koskee siis myös nimeltä mainitsematonta koiraa, joka puri emäntäänsä:(

   Eiköhän nämä päivät tästä aurinkoistu:), mitä pitemmälle kevättä ehditään. Terkkuja ja Artulle rapsutuksia!

   Poista
 2. Párek ja Palvelijatar10. maaliskuuta 2014 klo 20.53

  Minä säätäisin valtakuntaan lain, joka edellyttäisi jokaisen koiraa ostamassa olevan suorittavan kurssin koiran käsittelystä ja hoidosta. Ja vähän laajempi kurssi täytyisi suorittaa, jos aikoo "kotikennelin" perustaa, eli pennuttaa koiransa. Tuntuu, että nykyihmisillä ei ole alkeellisintakaan käsitystä koirista ja niiden hoidosta. Tai ylipäätään siitä miten elollista olentoa tulee kohdella ja kouluttaa (ml. ihmispennut). Juu, rankka linja, mutta mihin hyvään tämä lällärityyli on johtanut?
  Ai että on hieno kuva Ossista tuo viimeinen. Komea poika.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis ainakin jostain "koira-ajokortista" olen saanut lukea, mutta saadaanko sitä sitten lain tasolle, hmmm, enpä tiedä. Toisaalta, kun ihmiset vain ymmärtäisivät ihan joitain perusasioita ja ottaisivat koiria, jotka sopivat heille juuri silloin, niin oltaisiin jo aika pitkällä. Valitettavasti aina on sellaisia ihmisiä, jotka ajattelevat, että säännöt ja jopa lait ovat joitain muita varten kuin heitä. Tuossa naapurissakin asui sellainen, joka aina piti niitä pieniä käppänöitään irti. Sitten vahinkojakin sattuu. Luin eräästä naisesta jota puri dogo argentino ja pahasti. Koira oli kiinni kaupan edessä, mutta nainen meni liian läheltä. Minä kiertäisin kyseisen koiran niin kaukaa, että varmasti ei ylettäisi nappaamaan. Olen sitä paljon ennakkoluuloinen kyseistä rotua kohtaan. Sitten yhdellä saksalaisella tuttavallamme on ollut kyseistä rotua yksi koira ja hän sanoi, että se oli maailman lullakoin yksilö. No joo. Saksassahan on muistaakseni joku koe henkilöille joilla on näitä ns vaarallisia rotuja. Tämäkin mies oli suorittanut jonkun "testin". Tosin hän on mukana myös jossain eläinten auttamistyössä, että ehkä se testi tuli sitten sitä kautta. En nyt ihan tarkkaan muista.

   Ossi kiittää ja kumartaa kuvakehuista. Teillepäin terveisii.

   Poista
 3. Onnea ensimmäisestä kahdestasadasta! <3 Wishing for many more. Tykkään kovasti lukea kirjoituksiasi ja arvostan monipuolisia linkkejä, kiitos! :))) Suukkoja myös blogin päätähdelle meidän juoksuja aloittelevilta(!) neideiltä.. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta annamari. Sinä saisit päivitellä vähän useammin, kun sun tekstejäsi on kanssa niin mukava lukea. Minä koetan jaksaa suoltaa sössötyksiä, niin kauan kuin Ossissa henki pihisee. Toivottavasti vielä monta vuotta! Terveisii teillepäin ja Ossilta tytöille pususii. Mitä onko teillä jotenkin niin onnellisesti, että juoksut ovat ns "synkassa", yhtäaikaisesti?

   Poista
 4. Onpas siellä lumetonta! Meillä vielä saadaan sitä paikoitellen katsella. Tosin hiukan jo syyhyttäis mennä vetämään verijälkeä. Tänä keväänä on uutta virtaa :)

  Onnittelut kirjoitusten määrästä! Bloggaukseen jää jotenkin koukkuun. Itse olen pitänyt sitä vuodesta '07 ja tahti tuntuu vaan kiihtyvän. Tosin taso taitaa laskea, mutta mitäpä siitä. Kirjoitan kuitenkin pääsääntöisesti itselleni, ne ketä kiinnostaa seuratkoot ja lukekoot. Tosin oman blogin kanssa ajauduin ristituleen. Tahtoisin kirjoittaa sinne asioista, mutta en tahdo kuitenkaan niitä erään ihmisen nähtäväksi. Hän kun tuntuu tietävän sitten paremmin asiani kuin itse...

  Mutta oikein paljon rapsuja Ossille ja jatkakaa kirjoittamista. Teidän blogin kautta minäkin pysyn mukana maailman tapahtumissa ;) Aurinkoa kevääseenne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No meiltä on kyllä aika hyvin lumet kadonneet:) Pitäisiköhän munkin joskus innostaa Ossia verijäljelle. Siihen kyllä tarttisi miähen apuu, kun ite oon sellainen köntys nykyään meneen epätasaisessa maastossa.

   Juu, tämä bloggaus on oikeasti ihan hauskaa ja kun kirjoittelee tälläisistä asioista mitä tapahtuu mäyräkoiran ja keski-ikäisen naisen elämässä, niin ei saa (luultavasti ainakaan) mitään ihme kommentoijia seuraansa.

   Se on vähän harmillista, jos ei voi kaikista asioista kirjoittaa täysin vapaasti. Sitten pitä perustaa salainen blogi, joka on a) vain itselleen tai tietylle "kutsuvierasjoukolle". Eihän asialle oikein voi muuta tehdä. Sekin on ikävää, jos tuttavapiirissä on sitten joku, jolle ei kirjoituksiaan haluaisi näytellä. Minulla ei onneksi ole sellaista tilannetta. Miäskin on liian laiska hakeakseen mun blogiosoitteen:) :)

   Rapsutetaan Ossia ja rapsuta sää kanssa kaikkia Sheriffejä mun puolesta. Eiköhän se aurinko kohta ilmesty, vähän pitempiaikaisestikin. Paitti, että tään päivän pidempi sääennustus oli suuren luokan pettymys, kun lupasivat taasen kylmenevää!

   Poista
 5. No eepä oo lunta teellä vastuksina ennee. Hienoja kuvia Ossista, serkkupoeka viäränkoevun takkoo :) Äet on kansa sitä mieltä että pitäs olla pakollinen kurssi jokkaeselle joka on koeroo ottamassa! Mukavia juttuja tiällä teejjän plokissa. Ee muuta ku lissee vuan. Tähän kyllä jiäp kookkuun.
  Tuuliset terveeset Savommualta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva iivari, että sinäkin pistaydyit meitin blogissa. Näytin pari sellaista kuvaa miähelleki, josta ei olisi voinut sonoo, että onko Iivari vaiko Ossi kuvassa. Sitten kuononpäästä teitit erottaa oikein hianosti. Teidän Savonmaan kiältä on niin hauska lukee. Savon murre on jotenkin lähellä syräntä. Sieltä on ihan oikeitakin serkkuja minulle lähtöisin ja äidinäitini oli Mäntyharjulta (jokohan Mäntyharju lasketaan Etelä-Savoon?) Meillä ei tuule yhtikäs, mutta äkkiäkös tuo kelin muuttaa. Eilenkin oli päivällä tosi hienoa ja sitten illalla satoi, Että ei se montaa tuntia tartte. Joo, se on hienoa, ettei tartte kamalissa lumihangissa tarpa. Lunta on nääs piisannut viimeiset neljä talvea. Tulisi vähän tasaisemmin, niin olisi mukavaa, mutta tuo luontoäiti tasottaa välillä säätä vähän ihmeellisin keinoin. Terveiset pikkuserkulle ja sinulle. Jatketaan harrastuksii. Itse meen tänään kangaspuita louskuttaan, kun pitäisi mattoa saada valmiiksi.

   Poista
 6. Hieno määrä mielenkiintoisia postauksia! Onnea.

  VastaaPoista
 7. Onnittelut tasaluvusta :)

  Minulla on ongelma bloggaamisen kanssa. Tuntuu että olen ollut talvihorroksessa ja juttua ei ole irronnut. Toki olen kaikkia tuttuja blogeja lukenut, mutta koska luen ne nykyään tabletilla, jää kommentointi kun sillä kirjoittaminen on niin hankalaa. Tekosyy?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta onnitteluista! On se tabletilla tylsä blogata, kommentti sillä pitäisi kyllä irrota. Itsekin istun keittiön pöydän ääressä ja naksuttelen Ipadia. Hankalaa, hankalaa. Nellille ja sinulle terveisiä!

   Poista
 8. Mittee luvin tuolta muualta että Ossi oes jootunna toesen koeran hampaesiin, iha kirjaemellisesti!!??? Toevottavasti serkkupoeka siästy vahingoelta!

  VastaaPoista
 9. Ihan juu hyökkäsi vanha uroslabbis Ossin niskaan kiinni, mutta ei purrut, painoi vaan maahan ja ravisti. Sama koira teki saman tempun monta vuotta sitten. Sitä näet pidetään aina kanssa irti, kun se on niin kiltti eikä tee kellekään mitään. Miäs ja omistaja saivat koirat irti toisistansa, mutta on Ossi ollut vähän vaisu. Ei tullut reikii, mutta saattaa sillä olla jotain koiranmustelmia. Itse olin kangaspuita louskuttelemassa, kuten aina keskiviikkoisin. Kunhan näen sen omistajan, niin saapi kuulla pari valittua sanaa koiransa kiltteydestä. Edellisen kerran sitä kuljetti tämän omistajan isä, joka ei ehkä ole asiasta maininnut aikuiselle tyttärelleen. Savoon terveisiä.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.