maanantai 26. toukokuuta 2014

Ossin aatoksia osa 32

Melkoisen lämmintä on vieläkin ja lenkkeily ei nyt huvita. Paitsi tietty iskän kanssa aanulla. Isäntä on tämän viikon lomalla ja sehän on meikämäyriksestä mukavaa.

Tosin iltapäivän kuumuuden aika on paras viettää sisätiloissa, ei pääse lämpöhalvaus yllättämään. No se taitaa olla enempi vaarana noille tylppäkuonoisille roduille.

Huhheijaa. Näin vauhdilla minä, Ossi kierin olkkarissa.
 Ei saa mamma kuvia, vaikka kuinka yrittäisi, kiähkiäh.
Tässä mamman uusin hörhöily ostos, Arabian saukko. Eläintarha alkaa kasvaa.

No nyt on sitten EU-vaalit käyty. Yli 82 tuhatta suomalaista on sitä mieltä, että eräs Jesse Hullu-Uho on parempi meppi, kuin kansanedustaja. No kait se on uskottava, että tuosta hemmosta on tulossa Suomen politiikan kiintotähti, eikä mikään tähdenlento. Ei voi mitään. No julkisesti voin tunnustaa, että itse en äänestänyt häntä. Autsch, sanon minä, Ossi vaan tuhahtelee, mutta sen poliittisesta mielipiteestä en ole laisinkaan varma.

Uusi naapurimme kävi justiinsa lainaamassa miähen pikkutrakua. Me saamme sitten vastavuoroisesti lainaksi heiltä kunnon rakennustelineet, niin pääsee miäs maalaamaan tuota korkeaa talonpäätyä.

Ossilasta erinomaisen hyvää viikonalkua! Pysyisivät nyt ilmat vielä aurinkoisina, maali kuivuisi niin paljon nopeammin:) 

10 kommenttia:

 1. Tuo saukko on kyllä kiva :) Arabian tuotteet ovat kaikessa vähäeleisyydessään kauniita.

  Ossi on vikkelä seniorikansalainen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkuhiljaa keräilen tuon Klingspor-Mannerheimin sarjan täyteen. Niitä eläimiä on noin tusinan verran. Koko sarja on tehty joskus 70-80 luvulla ja se liittyi johonkin WWF:n juttuun. Teemana taisi olla "uhanalaiset eläimet", joten pandakin löytyy, tietty.

   Seniorikoirasta on vaikea saada kuvia. Tarvii vissiin manuaalisti vääntää aika kamerasta niin pieneksi, että liike pysähtyy. Automatiikalla ei homma hoidu. Laikkupojille terveisii!

   Poista
 2. Párek ja Palvelijatar26. toukokuuta 2014 klo 19.26

  Ossi, sulla on kieriskelyt hallinnassa, lennokas tyyli!
  Saukko on hauska ja hieno, oikea hyväntuulen luoja. Kuule, keli on kylmenemässä, joten kohta taas lenkurat maistuvat : ) Mutta kun ne mokomat povaavat sateita ja jopa räntää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saukolla on oikean velmu ilme:) Voi harmi, että kelit viilenevät. Minua ei haittaa, vaikka helteet jatkuisivat koko kesän. Ossi joutuu juomaan vettä ihan älyttömät määrät, niin ulkohuussissa tarttee käydä tavallista useammin. No eihän tuokaan haittaa. Ei räntää, eiiiih. Toivottavasti ovat nyt ennustukset edes vähän pielessä. Ainakin lakituspäivänä pitäisi olla kaunista ja leppoista säätä. Terveisii teille!

   Poista
 3. Onpa kiva saukko:)
  Joo mutta meillä ei ole tänään hellettä - on ollu n. +9 koko päivän ja sataa tihuuttanut! Se niistä helteistä, ihan liian kuumaa olikin.
  Mukavaa viikonjatkoa Ossilaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt puuttuu vaan panda ja koala ja saimaannorppa ja pari muuta, niin tulee tusina täyteen:) Tosin seepra ei ole minusta mitenkään uhanalainen eikä vissiin ikinä ollutkaan. Joku vuoriseepra Afrikassakin on harvinainen, mutta ei se tasantoilla elävä.

   Jyrkästi tippui täälläkin lämpötila, harmin paikka. Tiitulle Ossi-pusut ja mukavaa viikon jatkoa.

   Poista
 4. Kiva se on kun on joku keräilykohde, mulla se on muumi-mukit, mutta on noi eläimetkin hauskoja. Saukkohan on vähän niinkuin mäykkypötkylä muodoltaan ;)

  Lauantaina meillä oli lämpöennätys 31,5 astetta, manantaina aamuyöllä sitten yhtäkkiä putos lämpötila tuonne kuuden pintaan. Nytkin on alle kymmenen, eli ei kovin lämmintä. Heh, tuota pyörähtelyä Ellikin välillä harrastaa :) Vikkelä-Ossille terkkuja ja mäykkypusuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullahan on ne possut, jotka ovat sellainen "keräilyjuttu", mutta viime vuonna keksin, että nuo WWF:n Mannerheim-Klingsporin eläimet minun on saatava. Pikkuhiljaa. Niitä eläimiä on noin tusinan verran. Juu saukko ja mäykkyhän vähän tosiaan muistuttavat toisiaan. Ossi ainakin menee talvella hangessa kuin saukko.

   Meilläkin tippui tuo lämpö, eikä täällä ollut ihan 30, päälle 25 kuitenkin parina päivänä. Vikkelä-Ossi lähettää Ellille takaisin pusuja.

   Poista
 5. Tyyli kohillaa! :) Minä kuivasin ihteen pesun jäläkee samalla tyylillä. Nyt on viileetä käävvä lenkillä. Ee oo ku neljä astetta parraellaa. Oon nuorta emäntee juoksuttanna urakalla pihalla. Suap liikuntoo sehhii tuon aenasen konneella istumisen sijjaa :) Hieno on tuo karvaton otus. Tuommosen voesin minnäe ottoo :) Ja äettii tykkees. Terveesijä teelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ossilla on tuo kieriminen hallussa:) Tyttö aikoinaan opetti sen kierimään komennostakin, mutta sitä temppua ei olla harjoitettu pitkään aikaan. Huh, meilläkin niin vilakkaa, että talvipalttoon kiskoin tuosta päälleni, kun kävin Ossin kanssa ihan minimaalisella kävelyllä. Kaiken kukkuraksi alkoi sataa, joten se lyhdensi vieläkin lenkkiämme. Savoon terveisii.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.