lauantai 17. toukokuuta 2014

Potutuslauantai osa 47

Voihan kääk. Katselin tänään tilastoja, millä hakusanoilla blogiini on eksytty ja klikkasin nappia koko ajalta. Hassua, että ykkösenä oli """"Ossintassutuksia.blogspotjnejne""". Kylläpä on laiskoja ihmisiä olemassa:). Itse käytän suosikkilistaa ja sitten, jos päivityksiä ei enää tule, niin sitten poistan blogin listaltani. Kakkosena hakusanoista oli erään tyyppinen matto. En nyt laita sanaa tänne, koska hakijat pettyvät tiedon vähyyteen. Kolmosena oli jättimäinen hämmästys """Munakoisovuoka""", whaaaat? Kyllä saavat olla sitkeitä hakijoita, koska tällä hakusanalla löytyy minun turinat, olikohan se sivulla seitsemän tai kahdeksan. Nämä hakijat tarvisevat kyllä ehdottomasti koulutusta hakukoneen kuukkeli käytöstä. Jos se hakutulos ei löydy sivulta yksi, niin sitä pidemmälle ei kannata jatkaa. Itse olen tälläisen säännön kehittänyt itselleni ja yksi tietokonetekniikan inssi tämän aikoinaan kertoi minulle. Minä olen luullut kirjoittavani mäyräkoira-aiheista blogia, mutta hakusanat kertovat ihan toista.

Haaveilin aikoinani eläinlääkärin urasta, oikein vakavissani ja kävin jopa pääsykokeisiin valmentavaa kurssia. En kuitenkaan koskaan pyrkinyt eläinlääkikseen. En tiedä, mikä mieleni käänsi, mutta jälkeenpäin olen ajatellut, että silläkin oli varmaan tarkoituksensa. Enhän minä edes tiedä, montako kertaa olisin joutunut pyrkimään ja olisinko koskaan edes päässyt tiedekuntaan. 

Olen aina jotenkin ajatellut, että eläinlääkärit ovat jotakuinkin eläinystävällisiä ihmisiä, jotka tietenkin joutuvat eläimiä myös lopettamaan. Tuokin ajatukseni on ainakin pieneltä osin harhaluuloa, jonka seuraava uutinen todistaa. Uutisen otsikko*linkki* on "Miksi eläinsuojelurikoksesta tuomittu saa toimia eläinlääkärinä? Mielestäni oikea vastaus pitäisi ehdottomasti olla "ei saa". Juttu kuitenkin todistaa, että vastaukseni on väärä. Jo vuosikausia sitten muistan lukeneeni jutun eläinlääkäripariskunnasta, joka jossain Etelä-Suomessa piti hevoisa ja jätti ne hevosensa suurinpiirtein nääntymään nälkään ja janoon. Hämärä mielikuva minulla on myöskin siitä, että nämä hevoset olivat talvella vailla kunnon suojaa. Missähän on yhteiskunnan valvonta tälläisissä tapauksissa? No täytyy myöntää, että valvonta pettää myös ihmisten kanssa ja joskus tätä yhteiskunnan valvontaa on sitten liikaa.

Lasten hankkiminen kaduttaa *linkki*. Ihan järkyttävä ajatus. Itseäni ei koskaan ole kaduttanut, että me mieheni kanssa saimme yhden, ihanan tyttären. Ei edes silloin, kun hän on pää punaisena huutanut minulle murrosiän kiukkuaan.

Tällä prätkäilijällä *linkki*, oli niin sanottu "Hannu Hanhi-päivä". Helposti tuon tapaisessa onnettomuudessa olisi voinut käydä toisinkin. Toivottavasti tästä kesästä ei tule mitään moottoripyörien ennätys-onnettomuus-kesää. Autoihin:) Mies takensi itse auton *linkki* ja Suomen verottaja rätkäisi hänelle 100 tuhannen markan autoveron, kun hän oli käyttänyt työhön noin 3000 tuntia. Sattuneesta syystä auto ei ikinä päässyt liikenteeseen. Vain Suomessa voi tapahtua jotain vastaavaa, autsch.

Nyt minun pitäisi jaksaa tehdä ruokaa ja siivota keittiö. Voin kertoa, että energiataso on nollassa. Kun minun energiataso on nolla, niin silloin kaikki tekeminen on pakkopullaa, mutta nyt ei auta valitus...

Mutta hei, näihin potutuksiin ja niistä huolimatta aurinkoista viikonvaihdetta Ossilasta! 

10 kommenttia:

 1. Kyllä luulis että elläenliäkär ossoes elukat hoetoo. Meejjämmielestä ee saes ennee toemija liäkärinä tuommoste jäläkee! Onse kumma että sillon ku oes aehetta ni kukkaa ee virka mittää, eli ee tie ilimotusta. Ja sittä ku ee oo ni suotta ilimotellaa ilikeöksissää.
  Sinusta oes varmaan tullu hyvä elukkaliäkär. Ku sulla on järki ja tunteet kohillaa. Ossille terveesijä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Párek ja Palvelijatar17. toukokuuta 2014 klo 22.59

   Ollaan Iivarin kanssa tasan samaa mieltä!
   Ja lapsiasiasta ajatellaan, että eipä ole koskaan tarvinnut katua lapsen hankintaa.Yksi saatiin, ja niin hyvä, että riittää hyvin. Ja nyt sillä yhdellä on itsellään yksi lapsi, oikein ihana tyyppi sekin : )

   Poista
 2. Iivari: Niinhän sitä luulisi, että aläinlääkärit hoitavat eläimiä, mutta hyvä hoito jää pienellä osalla sitten toteutumatta. Onneksi minä olen tavannut vain hyviä eläinlääkäreitä, myös Ossin hoidossa. "Järki ja tunteet kohillaa". Ihanasti sanottu, kiitos siitä. Ainakin ne taitavat olla tasapainossa, jos eivät aina ihan kohillaan:) Savoon terveisii. Tänään tulee lämmin päivä. Tosin täällä meren lähettyvyydessä ei kyllä vielä helleraja pauku rikki, M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
 3. Parek: Kiitos teille kanssa. Yksi lapsi on tosiaan riittävästi. Sitä yhtäkin oli vaikea saada:( Tosin silloin, kun tulee paljon yksilapsisia perheitä, niin serkkujen määrä jää vähäiseksi. Mieheni serkku, ainokainen, meni aikoinaan naimisiin toisen ainokaisen kanssa, joten heidän lapsellaan ei edes voi olla serkkuja.

  Minulla taasen on serkkuja kaksikymmentä, kun äidilläni on ollut sisaruksia yhdeksän ja isällänikin kaksi. Pienenä oli kiva nähdä osaa serkkuja aina, kun oli sukujuhlat. Teille kanssa oikein mukavaa viikonloppua, M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
 4. Noi blogitilastot on kyllä välillä hauskaa luettavaa. Tällä hetkellä meidän blogiin päädytään kaikilla mahdollisilla punkkeihin ja punkkikarkotteisiin liittyvillä sanoilla. No, mähän olen maininnut teksteissäni varmaan kaikki mahdolliset punkkikarkotteet vaikuttavine aineineen, joten ihan loogista kyllä. :D

  Toi eläinlääkäriuutinen oli pelottava. Ei todellakaan saisi eläinsuojelurikoksesta tuomittu tai edes epäilty (jos siis epäilyllä oikeasti perusteet) toimia eläinlääkärinä!! Ihan nurinkurista tuollainen! :/

  Kyllä on säät suosinu tänä viikonloppuna - ihanaa! Terkkuja sinne ja Ossille suukkoja meidän typyiltä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina joskus muistaessani katselen noita tilastoja. En tosin kovin usein, kun en aina edes muista niiden olemassaoloa. Noloa myöntää tuokin. Jokunen aika sitten kyllä löysin sellaiset hakusanat, että meinasin ne oikein kirjoittaa ylös. En näet millään voinut tajuta, miten ikimaailmassa niillä oli pompahdettu blogiini. Ei niissä hakusanoissa mitään sinänsä ihmeellistä, tai hävytöntä, tai hävettävää ollut. Sanat olivat vain sellaisia, etten voinut tosiaan tajuta, miten niillä päädyttiin tänne.

   Minähän nyt kirjoitan, mitä sylki suuhun tuo, tai tässä tapauksessa nopeasti kiitävät ajatukset siirtävät näppäimiin:)

   Eikö ollut aika karmiva juttu? Yleensäkin, mutta jotenkin erityisesti eläinlääkärin ollessa kyseessä. Ilmeisesti Suomessa oikeusjärjestelmä toimii niin, että ennenkuin joku on tuomioistuimessa tuomittu, niin sitä ennen ei voi saada muita sanktioita. Jotenkin ihan hirveää, että tuollaiset ihmiset saavat toimia eläinlääkäreinä.

   Nyt on kyllä ollut hieno viikonloppu. Minulla meni siitä kyllä harmittavan iso osa nukkumiseen:) Terveisii teillepäin ja Ossi lähettää P & R:lle Ossi-pusut!

   Poista
 5. Hiphei! Virallisesti ilmoitan, että olemme palanneet langoille :)

  Täällä on helle, ja vielä viikko sitten mulla oli aamulla toppatakki niskassa kun oli ollut yöpakkasia. Nyt 29 asetetta. Huimaa!

  Ossille pusukit <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Te olettekin olleet taas pitkään poissa. On teitä kaivattu. Terveisii laikkupojille, M-L ja Ossi.

   Poista
 6. Toivottavasti jaksoit tehdä kaikki aikomasi kotityöt lauantaina. Nyt on nimittäin niin kuuma, että päivällä ei pysty ja illalla ei enää jaksa ;/

  Voiko noissa hakusanoissa olla niin, että Google ohjailee ihmisiä vähän minne sattuu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ruuan sain aikaiseksi, siivouksesta ei tietty tietoakaan. Täytyy koettaa jonain päivänä, huoks. Tekemätön työ se on se, joka stressaa eniten. En tiedä miten kuukkeli ohjailee. Kait se hakee jotain hakusanaa, jossa on toistoja ja jossa on tietty määrä kävijöitä, mutta en edelleenkään tunnusta pitäväni ruokablogia, autsch. Sitkeitä saavat olla ne ihmiset, jotka luulevat että sivulta 7 löytyy jotain parempaa kuin sivulta yksi. Tosin tämän TIETYN ohjeen olen kopsannut Ellien keskustelupalstalta muistaakseni ja se on kyllä hyvää:) Terveisii sulle ja Artulle, M-L ja Ossi.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.