maanantai 8. syyskuuta 2014

Mukavata maanantaita!


Huomasin tuossa kauhukseni, että Ossilasta ei ole viikkoihin kajahtanut muita, kuin potutuslauantai tekstejä. Periaatteessa meille kuitenkin kuuluu ihan pelkkää hyvää. Tuommoisiin yleisiin pikku harmeihin on vain niin helppo tarttua:) Tänäänkin löysin, göööks, hirvikärpäsen aamukahvilla päästäni. Siellä se hirvikärpänen oli tyytyväisenä köllinyt päänahassani koko yön ja selvinnyt sekä pesusta, että föönikuivauksesta. Ne hirvikärpäset ovat niin kaameita. No itäsuunnasta sekin vitsaus on tähän maahan saapunut. Miäs väitti aikaisemmin, että eivät hirvikärpäset ihmistä pure, kunnes häntä itseään puri hirvikärpänen ja miäs sai ikävän märkivän patin päähänsä. Sitten oli hänenkin pakko myöntää, että purevat ne hirvikärpäset joskus ihmistäkin.

Tässä Ossi tutkimassa, mikä ruohoista voisi olla natusteltavaa. Viimeisen kuvan harmitusilmeestä päätellen kotia kohti olemme menossa.


 Tämä oli testi, että maistuuko Ossille keitetty papu savulohen kanssa. Tulos: ei maistunut.
Oikein kaunista syyskuun toista viikkoa. Miäskin tulee huomenissa viikon prätkäreissultaan Baltiasta ja saan kuulla reilun viikon prätkämatkan kuulumiset.


8 kommenttia:

 1. Aurinkoista ja lämmintä syyspäivää Ossilaan :) Täällä on +20 varjonpuolella, just katoin mittaria!
  Kävin torstaina metsässä, mutta ei yhtään hirvikärpästä, vai liekö sittenkin käynyt puremassa mua navasta! Napa on punainen ja siitä tuli jotain kirkasta nestettä.
  Muuten täällä on ollut tapahtumaköyhää, samoja "polkuja" tallataan aamu- ja iltalenkeillä. Korttejakaan en ole tehnyt pitkään aikaan ja blogin päivityskin on jääny aika vähälle.
  Mukavaa viikonjatkoa ja muiskut Ossille ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vausi vau. Teillä on siellä Savossa vielä lämpimämpää kuin täällä. Eikä voi valittaa meidänkään säätä! Emäntääkö vai Tiitua puraisi hirvikärpänen? Inhottavia otuksia ne todella ovat ja Ossikin saa hepulin, kun turkissa vaeltelee semmoinen otus. On muuten joskus vaikeaa löytää se kärpänen Ossin turkin seasta, mutta näen kyllä, jos se kärpänen kiusaa.

   Mukavaa viikonjatkoa Tiitu ja Sirpa!

   Poista
 2. Onpa tuttu ilme tuossa toiseksi viimeisessä kuvassa, Ossi. Ihan kuin peiliin katsois ; ) Tiedän tunteen. Ja olisi minultakin jäänyt syömättä tuo papu. Kuule Ossi, muista tulla kertomaan miten Baltian reissu oli mennyt ja ennen kaikkea saitko tuliaisia. Pidän peukkuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, heh. Olettekohan te samiksia tuossa mielessä? Silloin harmittaa, kun joku kiva loppuu:) Se papu oli ihan testiluonteinen asia. Melkein olisin voinut etukäteen sanoa, että vaan savulohen palat ja nahka katoavat. Piut paut pavuista, tuumasi Ossi. Mukavaa viikkoa teillekin Párek ja matte!

   Poista
 3. Ihampa tuo ol niinku oes sinuva kahtonna, tokas äet ku Ossin kuvvoo kahto :) Minnoon kuulema justiisa samalla tyylillä ja muutennii samannäkösenä tulossa ku pitäs männä tuppaan. Hirvikärpäset kyllä purroo immeesijä. On ne ilikeetä otuksija. Onneks ee oo minuva vielä purassu vaekka turkista on par kertoo se löötynnä.
  Jopa oesinnii ihmetelly jos se papu oes syöty. Määräkoerat ee syö papuja :) Paetsi ehken vahingossa jos se on kiärästy vaekka pekonii :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Te olisitte Iivari kuin isä ja poika, kun teiät Ossin kanssa laitettaisiin vierekkäin. Teilhän on syntymämerkitkin samassa paikassa rinnassa. Sää Iivari oisit vähäsen pienempi, kun oot se meediumi ja kun oon paljon kattellut sun kuvii, niin olet pikkuisen vaaleamman ruskee kuin Ossi. Muuten ootte ulkoisesti kyllä kuin samasta puusta veistetty:) Savoon terveisii!

   Poista
 4. Varo Osku,ettet saa punkkeja!Nyt kun ammut ovat kosteita,niin ne himputin loiset oikein vaanii heinikoissa.Monta olenen koirilta poistanut.Yök!Helppoahan se poistaminen on,mutta minua aina ällöttää kaikki loiset.

  VastaaPoista
 5. Ossissa ei ole ollut kuin pari punkkia tänä keväänä ja kesänä. Aina kun olen havainnut, olen laittanut Exspottia, koska silloin on vaikutus mennyt vanhaksi. Tilasin itselleni juuri huomiseksi lääkärin, kun minulla on sellainen kamalan näköinen jälki reidessä. Ihan juuri sellainen rengasihottuma ja keskellä pieni märkivä reikä. Se on sellaisessa paikassa, että jos siinä on ollut punkki niin tod.näk. en olisi sitä huomannut. Toivottavasti on hätävarjelun liioittelua. Terveisiä Espooseen, M-L ja Ossi.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.