sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Hyvää joulukuun kolmattatoista

Hyvää kolmatta adventtisunnuntaita. Joulu tulee väistämättä. Joitain pieniä joululahjojakin olisi kiva keksiä, mutta ei ole tullut mieleen... 

Tuo meidän mäyräkoiraksi kutsuttu Rontti-Ossi keksi semmoisen jutun, että siinä päässä sohvaa, missä ei ole sitä pyyhettä suojana, on huomattavasti mukavampi nukkua:) 

No, nyt olen levittänyt sille uuden "kesäpeiton" verhottuna pussilakanaan. Minun piti tuossa pari iltaa sitten vähän venyttää äänijänteitä, ennen kuin Ossi uskoi, että siitä sohvan uudesta peitosta ei todellakaan kaavita semmoista pesää, kuin sen omista pussilakanoista. 

Huomaatteko, että meidän Ossin toista korvaa on hieman siistitty? Tosin kärsivällisyys loppui Ossilla kesken ja kesti vain toisen korvan verran. Sisäkorvan siistiminen pyöreäkärkisillä saksilla sitten oli taas aivan liikaa, joten joudun joku päivä vähäsen nyppimään. Tosin se "joku päivä" voi olla vasta ensi keväänä...
melkein siisti korva:)
Heh, minähän en ole mikään supersiivooja, enkä leipoja. Seuraava vinkki oli kuitenkin niin helppo ja lopputulos hyvä, että pitää jakaa eteen päin: *linkki*Laita sitruunaa tiskikoneeseen. Kokeilkaa ihmeessä. Lopputulos oli hyväntuoksuinen tiskikone, (no ei se ennenkään nyt ole haissut pahalta) sekä ihan lievästi sitruunalta tuoksuvat astiat!

Hyvää sunnuntai-illan jatkoa Ossilasta.

2 kommenttia:

  1. Hieno puoliksi siistitty luppakorva ;) Kyllä kevääseen pärjää ihan loistavasti. Mitähän muuten sitruuna tekis pyykinpesukoneelle? Vois varmaan kokeilla. Nyt meillä menee sitruunat vilukissan teemukeihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puoliksi siistitty:) Joo, toinen puoli siistitään ihan lähipäivinä, mutta varmaan nuo sisäkorvan karvat joutuu nuppimään.... Ei aavistustakaan, mitä se sitruuna tekisi pesukoneelle. Luepas muuten kertaalleen edellisen postauksen kommentit... Niin siis siinä tapauksessa, että et ole Fabookiin pistänyt mitään viestiä:) Terkut Ossilasta!

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.