keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Liebster Award

Saimme Lukukoira Sylviltä haasteen ja kiitämme kauniisti. Kopioin röteesti kysymykset teiltä ja vastaamme teidän kyssäreihin. Jokainen bloggari saa nyt poimia kysymykset ja jaella etiäpäin. Kaikki mäyrisbloggarit on jo joka tapauksessa haastettu, jotkut moneenkin kertaan:)

1. Mitkä asiat tekevät sinut onnelliseksi juuri nyt?

Olen jotakuinkin terve, mikäli minun kroonisia vikoja ei oteta huomioon. Pystyn kuitenkin viettämään niin sanottua normaalia elämää. Ossin tekee onnelliseksi päivän normirutiinit, ulkoilu, leikkiminen ja pienet iltariehumiset. Ennen nukkumaan menoa, Ossi on kuin pieni lapsi, joka peuhaa hetken ja sitten nukahtaa.


2. Miten vietät koiratonta vapaa-aikaa?


Koiratonta eli "Ossitonta" aikaa ei juuri ole. Olen silloin mahdollisesti hieronnassa, kangasta kutomassa, kaupassa, tai miäheni kanssa matkoilla. Muuten Ossi on elämässäni lähes aina, koska vietän paljon aikaa kotosalla. Kyläreissuille Ossia en ota, jos sitä ei erikseen kutsuta. Siksi mieluusti kutsun kavereitani tänne meille.

3. Onko koirahistoriassasi joku tapahtuma, joka vaikuttaa elämääsi yhä tai jonka haluaisit muuttaa?

No, Ossin hankinta on tietty se tapahtuma, joka vaikuttaa yhä. Jos jotain voisin muuttaa, jättäisin sen aivoverenvuodon pois. Sehän sattui kaksi vuotta Ossin hankkimisen jälkeen ja minä olin lupautunut Ossin päälenkittäjäksi. Se päälenkitys on jäänyt enempi miäehen harteille, ainakin näin pimeänä aikana. Itse en kykene kunnolla kävelemään, kun on kovin pimeää. Kaksiulotteisella näöllä olen aika helposti "turvallani", vaikka kuinka käytän otsalamppua.

4. Ihailetko jotain julkisuuden henkilöä?

Ei nyt juuri tule mieleen ketään julkisuuden henkilöä.


5. Onko joku koiristasi ollut ns. elämäsi koira ja miksi? 

Ensimmäinen koirani Toma, joka oli saksan paimenkoira, oli aivan mahtava kaveri. Tosin Ossi on niin sanottu elämäni koira. Ossi on pitänyt minulle seuraa aamusta iltaan viimeiset 10 vuotta. Se on kuunnellut nurkumatta kaikki ilon aiheeni ja myös kaikki surut.


6.  Uskotko yliluonnolliseen?
Uskon ja en usko. Minulle on sattunut elämässäni muutamia ihmeellisiä tapahtumia ja jonkinlaiseen telepatiaan tiettyjen henkilöiden välillä minun on ihan pakko uskoa. Pari kaveriani on sanonut minulle, että sinä olet oikea "ennustajaeukko".

7. Mistä esineestä et voisi luopua?

Kahvinkeittimestä olisi paha luopua. Ilman kahvinkeitintä joutuisi keittämään pannukahvia. Kahvin keittoon on ihan pakko olla joku vekotin.

8. Elämäsi tärkein ohjenuora, johon tartut vaikeissa tilanteissa?

Huumori. Millään muulla ei pärjää. Mun miäs sanoisi, että minä se vasta huumorintajuton olenkin, mutta hän on kyllä tässä asiassa väärässä. Huonokin huumorintaju on parempi, kuin ei huumorintajua laisinkaan. 


Minun jo 30 vuotta sitten kuollut ukkini rakasti lukea sellaisen filosofin kuin Zarathustra tekstejä. Tältä filosofilta löytyisi varmaan joku hieno elämän ohjenuora.


 9. Onko sinulla haaverotua, jollaista et kuitenkaan voi ottaa, koska ko. rotuinen koira ei sovi sinulle esim. luonteensa tai vaatimiensa resurssien puolesta?

Jos ihan rehellisiä ollaan, niin nykyinen kuntoni haittaa minkä tahansa koiran ottamista. Kun Ossista joskus aika jättää, sniiis, niin silloin olisi kyllä minun 

mielestäni yksi mäyräkoiran kokoinen kolonen talossamme. Ehkä kääpiön, kun sen (jos on mitoissaan), voisi ottaa Euroopan lennoille käsimatkatavarana, tosin aika kalliina sellaisena-


10. Mikä oli lapsuutesi haaveammatti?


Ihan pienenä minusta piti tulla kiitolaukkahevosten valmentaja, sitten eläinlääkäri. Tämä oli mielessä vielä lukion jälkeenkin. Yhdessä vaiheessa lentoemäntä välkkyi hetken mielessä, mutta strategisesta mitasta eli pituudesta puuttui kolme senttiä. Jossain vaiheessa Finnairin kursseille piti olla 163 cm pitkä minimissään.11.  Onko jokin arkipäiväinen taito, jota et hallitse, mutta jonka haluaisit oppia?


Arkipäivisistä taidoista en keksi oikein mitään. Jos siinä lukisi pelkkä taito, niin listasta tulisi huisin pitkä:)

Mukavaa joulukuun toista päivää Ossilasta.

4 kommenttia:

 1. Párekin Palvelijatar2. joulukuuta 2015 klo 16.32

  Kivat ja kiinnostavat vastaukset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä haasteita kun lukee, niin aina joku paljastaa itsestään tiedon, jota ei aikaisemmin ehkä ole tiennyt. Pätee varmaan myös omiin vastauksiini:) Párekille ja sinulle terkkuja Ossilasta.

   Poista
 2. Kiitos, kun vastasit! Näistä haasteista tosiaan aina paljastuu jotain uutta ja mielenkiintoista blogituttavuuksista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaan itsellenne. Minulla on vähäsen huono omatunto, kun en haastanut ketään edelleen, mutta ainakin kaikki mäyrisbloggaajat ovat jo kertaalleen saaneet haasteen:) Terkut Ossilasta ja Ossi lähettää pusut Sylville, jota me fanitetaan.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.